ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πεδουλάκης: «Ο περιπτεράς θα είχε καλύτερο σχέδιο»!

Ο τεχνικός του Περιστερίου σχολίασε με τον δικό του τρόπο την ελλιπέστατη παρουσία Αστυνομικών Δυνάμεων στο επεισοδιακό ματς του Περιστέρι - Άρης
Πεδουλάκης: «Ο περιπτεράς θα είχε καλύτερο σχέδιο»!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης λέει πάντα επικές και εύστοχες ατάκες και το απέδειξε κι αυτό μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Περιστερίου με τον Άρη (έπεσε πολύ ξύλο στις εξέδρες, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε για πολύ ώρα και συνεχίστηκε μόνο όταν εκκενώθηκε το γήπεδο).

Ο προπονητής της ομάδας της «Δυτικής Οχθης» σχολίασε με τον δικό του καυστικό τρόπο τα όσα έγιναν στο ματς, αλλά και την ελλιπή παρουσία της Αστυνομίας.

Αναλυτικά ο Πεδουλάκης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτά δεν είναι θέματα του ελληνικού μπάσκετ αλλά της ελληνικής κοινωνίας. Και δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτε. Τον περιπτερά να βάζαμε θα έκανε καλύτερο στρατηγικό σχέδιο από αυτό της αστυνομίας.

Οπαδοί των δύο ομάδων βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο και στο παρελθόν και μάλιστα με μεγαλύτερο φανατισμό. Δεν υπήρχε ένας αστυνομικός. Θα βρεθούν δύο νέα παιδιά, δύο μπούφοι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η λογική είναι μακριά από εμένα, απλά να συνταξιοδοτηθώ. Το σλόγκαν που επικρατεί είναι… μακριά από εμένα και το «του φευγάτου ο πατέρας δεν έκλαψε ποτέ». Δεν φταίει ελληνικό μπάσκετ. Σε χάος ζούμε, κατά τύχη ζούμε σ’ αυτή τη χώρα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πεδουλάκης: «Ο περιπτεράς θα είχε καλύτερο σχέδιο»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.