ΙΣΠΑΝΙΑ

Μέσι: Αμφίβολος για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σοκ για τους Καταλανούς με τον τραυματισμό του Αργεντινού
Μέσι: Αμφίβολος για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η ήττα με 3-1 από την Βενεζουέλα για την Αργεντινή, ήταν η μικρότερη ζημιά για τον Λιονέλ Μέσι, που επέστρεψε στην Εθνική του ομάδα.

Ο Αργεντινός αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα στην βουβωνική χώρα και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο Μέσι είχε ενοχλήσεις στην διάρκεια του ματς, οι οποίες μεγάλωσαν και αυτό το πρόβλημα ίσως χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες για να συνέλθει. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει την πρώτη αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους», κάτι στο οποίο… τρέμουν και μόνο στην ιδέα οι Καταλανοί.

Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει εκτίμηση για το πόσο θα λείψει (θα εξαρτηθεί από την σοβαρότητα των ενοχλήσεων), αλλά οι εκτιμήσεις δεν είναι υπέρ του, με τον συγκεκριμένο τραυματισμό. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο ματς της Μπαρτσελόνα με την Γιουνάιτεντ, είναι στις 10 Απριλίου, στο Μάντσεστερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσι: Αμφίβολος για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.