MEDIA

MasterChef διαρροή spoiler: Αυτός κερδίζει τις 10.000€

MasterChef διαρροή spoiler: Ο νικητής του Silver Award θα γίνει απόψε (Πέμπτη, 28/3) γνωστός. Και θα γίνει πλουσιότερος κατά 10.000 ευρώ! Και ξέρουμε ποιος είναι!
MasterChef διαρροή spoiler: Αυτός κερδίζει τις 10.000€

MasterChef διαρροή spoiler: Ο νικητής του Silver Award θα γίνει απόψε (Πέμπτη, 28/3) γνωστός. Και θα γίνει πλουσιότερος κατά 10.000 ευρώ!

Το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλει το Star έκανε μία μικρή ανατροπή. Έβαλε στο παιχνίδι εννιά παίκτες από την περσινή έκδοση και δημιούργησε ισάριθμες ομάδες με τους μάγειρες που συμμετέχουν φέτος.

Κάθε εκπομπή είχε και μερικές απώλειες. Αποχωρήσεις, μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό!

Την ίδια στιγμή, οι κριτές έχουν προαναγγείλει ακόμη μία ανατροπή, αφού κάποια από τα ζευγάρια που έμειναν εκτός θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στις 10.000 ευρώ!

Μέχρι το χθεσινό επεισόδιο, είχαν απομείνει ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος έχει κάνει ομάδα με τον Σελίμ Σελτζούκ, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη (με τον Τιμολέωντα Διαμαντή), ο Χρήστος Μπάρκας (ζευγάρι με τον Αργύρη Αγλαμίση) και η Ιωάννα Μπουρλόκα που έχει δημιουργήσει τη δική της ομάδα με τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη.

MasterChef διαρροή spoiler

Σύμφωνα με την τελευταία… ενημέρωση (MasterChef διαρροή spoiler) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η οποία προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του Open,  αναφέρθηκε η διαρροή για τον μάγειρα που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, αυτός είναι ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος έχει κάνει ζευγάρι με τον Σελίμ Σελτζούκ.

Και η συνεργασία τους, μέχρι στιγμής, δείχνει εξαιρετικά αποδοτική. Οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη που καταλήγουν στον συγκεκριμένο παίκτη τα χρήματα.

«Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, μαζί θα πορευτείτε αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε πολύ όμορφα πράγματα κι επειδή φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, φέτος το έπαθλο θα είναι 10.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα», είχαν ανακοινώσει οι τρεις κριτές στην αρχή της εβδομάδας και τελικά έλεγαν την αλήθεια. Βλέπετε, οι δοκιμασίες μέχρι την ανάδειξη του τελικού νικητή είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Και απαιτούν πέρα από την συνεργασία και γνώση της μαγειρικής. Όσο για το αποψινό επεισόδιο; Τουλάχιστον στην αρχή του, τα ζευγάρια θα κληθούν να δουλέψουν με μία ποδιά, η οποία αφήνει ελεύθερο το ένα χέρι από κάθε παίκτη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef διαρροή spoiler: Αυτός κερδίζει τις 10.000€», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.