ΓΑΛΛΙΑ

Ρεν – Λιόν 0-1: Πρόβα κυπέλλου

Η Λιόν πέρασε με πολύ σημαντική νίκη από την έδρα της Ρεν με 1-0 χάρη σε γκολ του Τεριέ στο 86’ και έκανε πρόβα για τον ημιτελικό της Τρίτης
Ρεν – Λιόν 0-1: Πρόβα κυπέλλου

Η Λιόν πέρασε με πολύ σημαντική νίκη από την έδρα της Ρεν με 1-0 χάρη σε γκολ του Τεριέ στο 86’ και έκανε πρόβα για τον ημιτελικό της Τρίτης.

Είναι το παιχνίδι μετά από το οποίο ο Ζαν Μισέλ Ολάς έχει πει ό,τι θα ανακοινώσει την μοίρα του Ζενεζιό στον πάγκο των «γκον». Ο προπονητής της Λιόν δήλωσε πως γνωρίζει το μέλλον του ήδη, συνεπώς το γκολ του Τεριέ στο 86ο λεπτό λίγα μπορεί να άλλαξε σε αυτό.

Εντούτοις είναι δεδομένα σημαντικό για την προσπάθειά της να προλάβει την δεύτερη θέση. Εκτός πάντως  από από τη μάχη του Σαμπιονά, η Λιόν έδειξε την ανωτερότητά της ενόψει του σημαντικότερου παιχνιδιού για την δύο ομάδες, τον ημιτελικό του Coup de France. Η ομάδα του Ζενεζιό έχει σωρεία ευκαιριών μέχρι να την λυτρώσει ο νεαρός εξτρέμ λίγο πριν το φινάλε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεν – Λιόν 0-1: Πρόβα κυπέλλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.