ΠΑΡΑFOOTBALL

Κούτσιας: Το… λαβράκι του ΠΑΟΚ και η Φούλαμ

Ο 15χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να τραβά τα βλέμματα πάνω του
Κούτσιας: Το… λαβράκι του ΠΑΟΚ και η Φούλαμ

Το όνομα Γιώργος Κούτσιας, προφανώς δε λέει και πολλά στους περισσότερους. Ακόμη… Γιατί ο 15χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, βγάζει… μάτια. Ο Κούτσιας οδήγησε την Κ15 του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος και κάνει τρομερές εμφανίσεις.

Ως τώρα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχει 23 γκολ και 4 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του.

Όπως τονίζει η στήλη «παρασκήνια», την ανακάλυψή του την «πιστώνεται» ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Παρακολούθησε τον πιτσιρικά αρκετές φορές στην Αλεξάνδρεια, όπου έπαιζε και κατάφερε να πείσει τον πατέρα του, να τον πάρει στον ΠΑΟΚ.

Και εκεί έχει δείξει τρομερά στοιχεία. Έχει έκρηξη, αλτικότητα και… ένστικτο δολοφόνου. Μάλιστα, η φήμη του έχει φτάσει ήδη στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο, πως πρόσφατα η Φούλαμ, έστειλε ανθρώπους στην Λαμία, για να δουν με τα μάτια τους, αν αξίζει ο ντόρος γύρω από το όνομά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούτσιας: Το… λαβράκι του ΠΑΟΚ και η Φούλαμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.