ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: Τα θέλω και τα βλέμματα…

Το μεγάλο θέμα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι...
Φορτούνης: Τα θέλω και τα βλέμματα…

Αναμφίβολα ένα μεγάλο θέμα για τον Ολυμπιακό για το προσεχές καλοκαίρι, είναι ο Κώστας Φορτούνης! Είναι η στιγμή που πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να μιλήσουν με τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έχει μείνει πλέον ένας χρόνος για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών και ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει είναι να τον κρατήσει και να τον «δέσει» για τα επόμενα χρόνια. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και η αλήθεια είναι πως έχουν αρχίσει μέσα σε καλό κλίμα.

Τα θέλω του Φορτούνη, όπως έχει γράψει το Sportime, είναι περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει φυσικά αύξηση αποδοχών σε σχέση με το μέχρι τώρα συμβόλαιό του. Κάτι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος έχει κάνει την καλύτερή του σεζόν στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Υπάρχει όμως και η Ευρώπη!

Από την άλλη όμως η καλή πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, απέκλεισε τη Μίλαν στη φάση των ομίλων, και οι εμφανίσεις που έκανε ο Φορτούνης σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Οι Τούρκοι επιμένουν για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία όμως κανείς δεν ξέρει αν είναι σε θέση, οικονομική, να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Υπάρχει όμως και η Ρόμα!

Ο ιταλικός σύλλογος είναι απ’ αυτούς που λέμε «μεγάλος» στην Ευρώπη και σίγουρα να σε θέλει η Ρόμα δεν περνάει και αδιάφορο από κανέναν…

Επίσης είναι ομάδα που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα φτάσει σε σημείο να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τους «ερυθρόλευκους».

Για την ώρα οι Ιταλοί κοιτούν τον Φορτούνη και δεν έχουν ακόμη προχωρήσει σε κάποια επίσημη «ενόχληση». Επίσης υπάρχουν και οι Άγγλοι που αναφέρουν ότι έχουν στα υπόψιν τους τον παίκτη του Ολυμπιακού και όλοι ξέρουμε ότι οι αγγλικοί σύλλογοι έχουν τα λεφτά να καλύψουν τις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Από την άλλη όμως, σε περίπτωση που ανανεώσει τώρα ο Φορτούνης, αυτό δεν θα σημαίνει ότι είναι και τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή του στο εξωτερικό. Διότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να φτάσει πρόταση, το καλοκαίρι, και μετά την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό, η οποία θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ και τότε οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα το συζητήσουν…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορτούνης: Τα θέλω και τα βλέμματα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.