ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο κόσμος τον πάει στην κορυφή!

Μεγάλη η διαφορά στα εισιτήρια...
Ολυμπιακός: Ο κόσμος τον πάει στην κορυφή!

Τι και αν ο Ολυμπιακός οδεύει προς δεύτερη σερί σεζόν χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου και τερματίζει δεύτερος στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος της ομάδας ήταν πάντα εκεί, δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη λίστα των εισιτηρίων που έχουν «κοπεί» όλη τη χρονιά και στο τελευταίο ματς που έδωσε η ομάδα στο Καραϊσκάκη ο κόσμος ήταν και πάλι εκεί.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, κλείνουν τη χρονιά έχοντας κόψει 316.095 εισιτήρια, με μέσο όρο 21.073 σε κάθε αγώνα!

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, που πηγαίνει για πρωτάθλημα έχει κόψει 253.583 εισιτήρια με μέσο όρο 18.113 και έχει ακόμα ένα ματς στην Τούμπα, με το οποίο όμως και να γεμίσει το γήπεδο πάλι δεν φτάνει τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα όμως η διαφορά είναι χαοτική!

Η ΑΕΚ έχει κόψει μόλις 118.521 εισιτήρια, με 9.877 μέσο όρο, αριθμός αρκετά μικρός αν αναλογιστεί κανείς πως είναι και η πρωταθλήτρια…

Τέταρτη ομάδα στη σχετική λίστα είναι ο Άρης με 126.926 και 9.066 μέσο όρο, ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 88.835 και 8.076 μ.ό..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο κόσμος τον πάει στην κορυφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.