WORLD FOOTBALL

Χοσέ Ενρίκε: Βγαίνει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο

Ο Χοσέ Ενρίκε ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα με τον καρκίνο, μετά την εγχείρηση για αφαίρεση όγκου στο κεφάλι
Χοσέ Ενρίκε: Βγαίνει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο

Ο Χοσέ Ενρίκε βγήκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του, αφού οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του καρκίνου.

Ο 33χρονος Ισπανός με θητεία σε Λίβερπουλ, Νιούκαστλ, διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι και το περασμένο φθινόπωρο υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρέσει τον όγκο.

Εν τέλει αποδείχθηκε ότι ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος αγώνας, αυτός για τη ζωή του, ήταν και αυτός που του έδωσε τη μεγαλύτερη νίκη.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ την Τρίτη (16/4), τα νέα από τον γιατρό του είναι πολύ ευχάριστα.

Οι τελευταία εξετάσεις έδειξαν ότι το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε εδώ και ένα χρόνο, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο ίδιος, ο Χοσέ Ενρίκε, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος όπως φαίνεται από το βίντεο στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χοσέ Ενρίκε: Βγαίνει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.