ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη και το plan b

Τα πάντα είναι πολύ μπερδεμένα πλέον στον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη και το plan b

Ονειρικά άρχισε τη φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός, που κατάφερε να κάνει στον πρώτο γύρο της Super League, μία πορεία που κανείς σχεδόν δεν περίμενε.

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, να είναι πολύ αρνητική και να χάνει όλα αυτά που την έκαναν να ξεχωρίζει.

Πλέον όπως αναφέρει στο Sportime της Παρασκευής και στη στήλη «Agent Greek», τίποτα δεν είναι δεδομένο στο «τριφύλλι», με το μέλλον να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι ακόμα και η παραμονή του Έλληνα τεχνικού δεν είναι σίγουρη, με τον Δώνη να παρουσιάζεται αρκετά ξενερωμένος με πολλά θέματα.

Πάντως ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει ένα plan b, το οποίο θα εμπεριέχει σκηνικό… ρήξης και αποχώρησης, ωστόσο ακόμα δεν έχει τίποτα ξεκαθαριστεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη και το plan b», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.