ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊβάν: Τρομακτικές εικόνες από σεισμό 6.1 Ρίχτερ (vids)

Εικόνες που προκαλούν τρόμο, με πολυκατοικία να κόβεται στα δύο
Ταϊβάν: Τρομακτικές εικόνες από σεισμό 6.1 Ρίχτερ (vids)

Τρομακτικές σκηνές βιντεοσκοπήθηκαν από τον χθεσινό (18/4) σεισμό στην Ταϊβάν, που ήταν μεγέθους 6.1 της κλίμακας Ρίχτερ.

Από τον σεισμό άνοιξαν δρόμοι στα δύο, όπως και… πολυκατοικίες, ενώ οι ζημιές σε διάφορα σημεία της χώρας, ήταν σημαντικές. Το θετικό είναι πως με εξαίρεση τέσσερις τουρίστες που τραυματίστηκαν από τον σεισμό, ο οποίος σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Χουαλιέν. Έγινε αισθητός και στην πρωτεύουσα, Ταϊπέι. Τρομακτική είναι δε, η στιγμή που οδηγός βλέπει  βράχο να περνά ακριβώς μπροστά του.

Σχολεία εκκενώθηκαν, όπως και όλα τα μεγάλα κτίρια, ενώ έγιναν και ζημιές σε σιδηροδρομικούς σταθμούς. Η χώρα της Ταϊβάν έχει συνολικά 42 ρήγματα, κάτι που την καθιστά ως μία από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Να θυμίσουμε ότι το 2016, σημειώθηκε σεισμός 7.6 Ρίχτερ, ο οποίος στοίχησε τη ζωή σε περισσότερα από 100 άτομα.

#Taiwan #Earthquake today 6.1 magnitude pic.twitter.com/5FqihsFkzq


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταϊβάν: Τρομακτικές εικόνες από σεισμό 6.1 Ρίχτερ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.