NBA

NBA: Το απίστευτο ρεκόρ των αδερφών Κάρι

Στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας του NBA βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Πόρταλντ Μπλέιζερς, που θα διεκδικήσουν μία ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες ωστόσο, χωρίς φυσικά να το θέλουν, πέτυχαν έναν ρεκόρ. Και όχι τόσο οι δύο «μονομάχοι», αλλά συγκεκριμένα δύο αδέρφια. Όπως γνωρίζουμε λοιπόν, στους πρωταθλητές αγωνίζεται και μάλιστα ξεχωρίζει...
NBA: Το απίστευτο ρεκόρ των αδερφών Κάρι

Στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας του NBA βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Πόρταλντ Μπλέιζερς, που θα διεκδικήσουν μία ευκαιρία για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες ωστόσο, χωρίς φυσικά να το θέλουν, πέτυχαν έναν ρεκόρ. Και όχι τόσο οι δύο «μονομάχοι», αλλά συγκεκριμένα δύο αδέρφια.

Όπως γνωρίζουμε λοιπόν, στους πρωταθλητές αγωνίζεται και μάλιστα ξεχωρίζει ο Στεφ Κάρι, που θέλει να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα, το τέταρτο στην καριέρα του.

Από την άλλη πλευρά, στους Μπλέιζερς, βρίσκεται ο αδερφός του, Σεθ Κάρι, που θέλει να βγει από μία μεγάλη σκιά και να πετύχει κάτι πολύ δύσκολο.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του NBA, που θα τεθούν αντιμέτωπα δύο αδέρφια στους τελικούς μίας Περιφέρειας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA: Το απίστευτο ρεκόρ των αδερφών Κάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.