ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησε και ο Αστράς

Λύθηκε η συνεργασία του νεαρού γκολκίπερ με την ομάδα της Ριζούπολης
Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησε και ο Αστράς

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται και ο Λευτέρης Αστράς είναι ο τελευταίος χρονικά που έλυσε την συνεργασία του και αποχώρησε από τον σύλλογο.

Την Τρίτη (28/5), η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την αποδέσμευση του νεαρού πορτιέρε ο οποίος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις, έδειξε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα στη Super League 2, ωστόσο αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου.

Αστράς: αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Αστρά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στο Facebook:

Ο ποδοφαιριστής μάλιστα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Από σήμερα τελειωνει η συνεργασία μου με την ΠΑΕ Απολλων Σμύρνης. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους γυμναστές, το ιατρικό team, τους φροντιστές και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για την εξαιρετική σχέση που είχαμε όλη την διάρκεια της σεζόν παρά τις αντιξοότητες που βιώναμε καθημερινά! Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να καταφερει του χρόνου να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία διότι εκεί είναι η θέση της».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησε και ο Αστράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.