MEDIA

Survivor spoiler 12/6: Αλλάζει ημέρα ο τελικός!

Survivor spoiler 12/6: Μας… έφαγαν οι εκλογές κυρίες και κύριοι. Αυτές αλλάζουν το αρχικό πλάνο για την ημέρα τέλεσης του τελικού.
Survivor spoiler 12/6: Αλλάζει ημέρα ο τελικός!

Survivor spoiler 12/6: Μας… έφαγαν οι εκλογές κυρίες και κύριοι.

Το αρχικό πλάνο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ήταν λογαριασμένο δίχως τον… ξενοδόχο, στην περίπτωσή μας, τον Αλέξη Τσίπρα.

Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι Εθνικές Εκλογές. Βλέπετε, εκείνη την ημέρα, Κυριακή γαρ, στον ΣΚΑΪ ήθελαν να έχουν άλλα ζητήματα.

Καλά μαντέψατε. Εκείνη την ημέρα θα έπαιζε ο τελικός του Survivor. Για να μάθουμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα φύγει με τα χρήματα στην τσέπη του.

Μόνο που οι εκλογές άλλαξαν τα πλάνα.

Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Πρόκειται για την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο τελικός του φετινού Survivor.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο τελικός πάει μία εβδομάδα πίσω. Και στις 30 Ιουνίου το ριάλιτι επιβίωσης θα ρίξει αυλαία.

Δύο ημέρες νωρίτερα, στις 28 Ιουνίου θα γίνει ο ημιτελικός

Ήδη ο ΣΚΑΪ έχει ενημερώσει τους συντάκτες του να είναι σε… επιφυλακή, λόγω των εκλογών. Εκεί έγινε και η σχετική ενημέρωση για την αλλαγή της ημερομηνίας.

Οι εξελίξεις σημαίνουν πως σύντομα θα πάψουν τα ομαδικά αθλήματα και θα αρχίσουν τα ατομικά. Όποιος προλάβει!

Στο μεταξύ, οι άσπροι συνεχίζουν το κρεσέντο τους στον Άγιο Δομίνικο. Μετά την Κούβα, έφαγαν κιόλας.

Survivor spoiler 12/6

Στο επεισόδιο της Τρίτης, το οποίο παρακολουθήσατε σε live μετάδοση από το Sportime (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), οι μαύροι έχασαν ακόμη ένα παιχνίδι.

Μαζί και τα μπέργκερ που ήταν το έπαθλο της ημέρας. Το τελικό σκορ ήταν 10-5. Στην Τουρκία δεν είχε  μετάδοση. Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας για το οικογενειακό έπαθλο, θα προοπορευτεί στην ελληνική μετάδοση.

Και αυτό αναμένεται να το δούμε απόψε, την Τετάρτη (12/6).

Σας το είπαμε και παραπάνω, ο χρόνος λιγοστεύει και οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν για να προλάβουμε τις εκλογές.

Τα σχόλιά σας και η παρέα σας και πάλι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Θα το λέω κάθε βράδυ. Ξεκίνησε για πλάκα και έγινε συνήθεια! Με όλους μας! Καλά να είμαστε. Αύριο έχει οικογενειακό έπαθλο! Το πρώτο ματς.

Δείτε το επεισόδιο της Τρίτης

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 12/6: Αλλάζει ημέρα ο τελικός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.