NBA

Γουόριορς: Μαξ συμβόλαια σε Ντουράντ, Τόμπσον!

Οι Γουόριορς δεν πρόκειται να σταματήσουν. Η απώλεια του τίτλου και η διαφαινόμενη διάλυση μιας δυναστείας μπορεί να μπει σε... παύση.
Γουόριορς: Μαξ συμβόλαια σε Ντουράντ, Τόμπσον!

Οι Γουόριορς δεν πρόκειται να σταματήσουν. Η απώλεια του τίτλου και η διαφαινόμενη διάλυση μιας δυναστείας μπορεί να μπει σε… παύση.

Σύμφωνα με το ESPN First Take, οι πρωταθλητές του 2017 και του 2018 σκοπεύουν να προσφέρουν μαξ συμβόλαια τόσο στον Κέβιν Ντουράντ, όσο και στον Κλέι Τόμπσον!

Τι και αν οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν; Ο Ντουράντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει ολόκληρο το πρωτάθλημα του 2019-2020.

Ενώ ο Τόμπσον που έπαθε ρήξη χιαστού αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί (αν όλα πάνε κατ’ ευχήν στην αποθεραπεία του) μετά το All Star Game, δηλαδή μετά τα μέσα Φεβρουαρίου του 2020!

Η πρόταση αναμένεται να είναι για πέντε έτη και το κόστος κάθε συμβολαίο αναμένεται να φτάσει στα 190.000.000 δολάρια!

Αυτή τη στιγμή, ο Κέβιν Ντουράντ έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αλλά έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος, ενώ ο Κλέι Τόμπσον βρίσκεται ήδη στην αγορά των ελεύθερων.

Όπως και να έχει, οι Γουόριορς κάνουν μία γενναία κίνηση. Από τη μία μεριά θα συμφωνήσουν (αν συμφωνήσουν) με δύο παίκτες που δεν θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν. Και από την άλλη, θα εκτοξεύσουν το σάλαρι καπ τους στα 350.000.000 δολάρια. Πάνω από το όριο και μέσα στον φόρο πολυτελείας!

Με το συμβόλαιο του Ντρέιμοντ Γκριν να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι!

Οι Γουόριορς στηρίζουν την οικονομική κατάστασή τους στην αλλαγή έδρα, αφού η επόμενη σεζόν θα τους βρει στη «McMansion arena», κάτι θα πολλαπλασιάσει τα έσοδά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουόριορς: Μαξ συμβόλαια σε Ντουράντ, Τόμπσον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.