ΑΡΗΣ

ΠΑΕ Άρης για Παναγούλια και Βζούκα

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Αλκέτα Παναγούλια και όπως είναι φυσικό η ΠΑΕ Άρης δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει. Άλλωστε μιλάμε για έναν ξεχωριστό, χαρισματικό άνθρωπο που υπηρέτησε τον σύλλογο από αρκετά πόστα και συγκεκριμένα αυτό του παίκτη, του προπονητή, αλλά και του προέδρου. Σαν ποδοσφαιριστής ο Παναγούλιας φόρεσε τη φανέλα του...
ΠΑΕ Άρης για Παναγούλια και Βζούκα

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Αλκέτα Παναγούλια και όπως είναι φυσικό η ΠΑΕ Άρης δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει. Άλλωστε μιλάμε για έναν ξεχωριστό, χαρισματικό άνθρωπο που υπηρέτησε τον σύλλογο από αρκετά πόστα και συγκεκριμένα αυτό του παίκτη, του προπονητή, αλλά και του προέδρου.

Σαν ποδοσφαιριστής ο Παναγούλιας φόρεσε τη φανέλα του Άρη από το 1951 έως το 1962, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ελληνο-Αμερικανό, την τριετία 1962-65

Σαν προπονητής κάθισε τον «κίτρινο» πάγκο από το 1987 έως το 1990, ενώ επέστρεψε το 1999, βοηθώντας τότε την αγαπημένη του ομάδα να εξασφαλίσει την έξοδό της στο τότε Κύπελλο UEFA.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης


Τα συλλυπητήρια για τον Βζούκα

Εξάλλου η οικογένεια του Άρη θρηνεί τον χαμό του παλαίμαχου άσου της ομάδας Κώστας Βζούκα. Ο Βζούκας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών και οι «κίτρινοι» εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους μέσω ανακοίνωσης.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς από το 1980 έως το 1983, είχε αρχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Καστοριά, ενώ στον Άρη ήρθε από τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κώστα Βζούκα, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 63 χρόνων.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΕ Άρης για Παναγούλια και Βζούκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.