FOOTBALL LEAGUE

Ιωνικός: Απεβίωσε ο Λεωνίδας Κανελλάκης

Ο Ιωνικός αποχαιρέτησε σήμερα (Πέμπτη, 20/6) τον Λεωνίδα Κανελλάκη, γιο του αείμνηστου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Νίκου Κανελλάκη.
Ιωνικός: Απεβίωσε ο Λεωνίδας Κανελλάκης

Ο Ιωνικός αποχαιρέτησε σήμερα (Πέμπτη, 20/6) τον Λεωνίδα Κανελλάκη, γιο του αείμνηστου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Νίκου Κανελλάκη.

«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας, Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!», αναφέρει ο Ιωνικός.

Ο Χρήστος Κανελλάκης, αδελφός του Λεωνίδα, τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο. Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook ο Χρήστος Κανελλάκης αποχαιρέτησε τον αδελφό του. Μετά το θάνατου του Νίκου Κανελλάκη, ο Ιωνικός είχε περάσει στα χέρια του Χερήστου.

«Αυτός γελάει και εγώ βλέπω κακό όνειρο ξανά

Στα 25 χάσαμε το πατέρα μας στα 29 τη μάνα μας και τώρα στα 41 μου κάνει πλάκα ο θεός με τον αδελφό μου. Με κοιτάνε όλοι από ψηλά και μου χαμογελάνε διότι εγώ ποτέ δε θα δεχτώ ότι συνέβησαν όλα αυτά και το ξέρουν.

Ο αδελφός μου Λεωνίδας είναι ένα σπάνιο παιδί, άξιος οικογενειάρχης και είναι μακριά από όλα. Δε του αρέσει η δημοσιότητα και βοηθάει του πάντες. Δεν ξέρω με ποιον θα μαλώνω τώρα που πήρε γραφείο στον ουρανό αλλά ξέρω οτι μου κάνει πλάκα και θα τον ξαναδώ όταν πρέπει. Ο θεός ξέρει καλύτερα. Εμείς τι να ξέρουμε;
Έμεις ακολουθούμε τα γεγονότα όπως τα πρόβατα το βοσκό. Ο Leonidas Kanellakis είναι ο ήλιος μου όπως η φωτό του στο Facebook.

Ένας ήλιος που δε σβήνει ποτέ και πάντα θα είναι δίπλα μου όπως είναι από τη μέρα που γεννήθηκα. Είναι και όχι ήταν. Δεν έγινε ποτέ απλά πήγε μετάθεση στο Παράδεισο να βοηθήσει κόσμο με τις γνώσεις του και τη καλοσύνη του. Όταν εγώ έπεσα αυτός ήταν παρών και επανήλθα.

Σήμερα εγώ ήμουν απών ήμουν Αίγινα αδελφέ μου μιας και δεν γυμνάζομαι όπως εσύ χρόνια τώρα και δε μπόρεσα να σε κρατήσω εδώ όπως έκανες εσύ για μένα το 2009.

Είχα πάει τη Παρι σου διακοπες. Κάθε μέρα ρώταγες για την ανηψιά σου. Θα μου λείψουν όλα τώρα που έχεις φόρτο εργασίας αλλά κράταγα τα πάντα διότι δε ήθελα ποτέ να ξεχάσω τη φωνή σου και τις συζητήσεις μας.

Περνάμε 16 χρόνια γολγοθά σου πα και μου πες να μην μασάω και να προσέχω την υγεία μου. Εσύ με μάλωνες που δουλεύω 18h την ημέρα και;;;;;;

Εσύ μου φώναζες να μην καπνίζω και να γυμνάζομαι. Και;;;;;; Εγώ που να σε βρω να σε μαλώσω που άνοιξες εταιρεία στο Παράδεισο;;;;

Αυτά τα κακά όνειρα είναι δυστυχώς η πραγματικότητα και εγώ δε θα την δεχτώ ποτέ. Λεωνίδα αγάπη μου αδελφέ μου να μας προσέχεις όλους όπως έκανες πάντα και να μας φωτίζεις με τις γνώσεις σου από ψηλά.

Κομμάτια η καρδιά και η ψυχή μου. Φύγανε όλοι……

Η νεκρώσιμος ακολουθία του αγαπημένου μου και μοναδικού αδελφού μου θα ψάλλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στο Νεκροταφείο του Σχιστού τη Παρασκευή 21/06/2019 στις 16:00».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Απεβίωσε ο Λεωνίδας Κανελλάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.