AGENT GREEK

O Σεμέδο, ο Καρντόσο και ο… ΠΑΟΚ

Το ρεπορτάζ και η μεταγραφική καθημερινότητα, έτσι είναι. Υπάρχουν μέρες που… ξεχειλώνεις και υπάρχουν και άλλες που δεν… χωράς.
O Σεμέδο, ο Καρντόσο και ο… ΠΑΟΚ

Slow motion, υπομονή και… γλύκα! Σα να λέμε Καρντόσο, Σεμέδο και… ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ και η μεταγραφική καθημερινότητα, έτσι είναι. Υπάρχουν μέρες που… ξεχειλώνεις και υπάρχουν και άλλες που δεν… χωράς.

Σήμερα, είναι μια από τις δεύτερες. Και πραγματικά, δεν… χωράω. Οπότε, με την ανοχή των διευθυντάδων και των αρχισυντακτών του Sportime, θα προσπαθήσω σε τίτλους να… χωρέσω όλα όσα θέλω να σας πω. Και είναι καλό να γνωρίζετε! Πάμε λοιπόν:

  • Αν το βασικό ζητούμενο του Καρντόσο είναι η ταχύτητα (που δεν είναι…) τότε μην την περιμένετε από τον Σιμάο, που είναι βασικός μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ. Ο τύπος είναι πιο αργός και από… μένα (ναι, τόσο είναι…), αλλά στον συμπατριώτη του προπονητή αρκεί η αντίληψη και η τεχνική του. Το θέμα είναι βέβαια πως με τον Κρίστιτσιτς μαζί, δημιουργείται κέντρο, ναι μεν μπαλάτο, αλλά σε ταχύτητες… slow motion.

 

  • Οι εξελίξεις τρέχουν και με… πρόλαβαν. Πριν κλείσει η υπόθεση του Σεμέδο (θετικά για τον Ολυμπιακό), είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου. «Δεν μου προκύπτει πρόταση αγοράς του Σεμέδο, το ξαναλέω. Και, επαναλαμβάνω, πως αν ισχύουν τα περί 3 εκατ. ευρώ που φέρεται να δίνει ο Ολυμπιακός, τότε τα πράγματα γίνονται… χειρότερα ως προς την αντιμετώπιση της Βιγιαρεάλ. Το κλειδί εδώ είναι η επιμονή και η υπομονή. Παρότι… σώνεται (από κάποιους έστω…) στους “ερυθρόλευκους”», έγραφα. Τελικά ο Ολυμπιακός έδειξε και επιμονή, αλλά και επιμονή, φτάνοντας στη συμφωνία με τον παίκτη και την ομάδα του. Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Πειραιά «ανέβηκε» στις απαιτήσεις του Σεμέδο, αυτός… υποχώρησε λίγο και όλα καλά!

 

  • Πως ο λέει ο λαός; Μην γλυκαθεί η γριά απ’ τα σύκα; Ε, κάτι τέτοιο. Οι πωλήσεις καλάρεσαν στον ΠΑΟΚ και δεν το κρύβουν πως μπορεί να υπάρχει και συνέχεια. Ψέματα, θέλουν πλέον, να υπάρχει και συνέχεια. Από υποψήφιους, άλλο τίποτα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Σεμέδο, ο Καρντόσο και ο… ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.