ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκλεισε η πρώτη ημέρα (pics)

Με δύο προπονήσεις...
Ολυμπιακός: Έκλεισε η πρώτη ημέρα (pics)

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη ημέρα προπονήσεων που είχε ο Ολυμπιακός στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Γκνιεβίνο.

Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στην Πολωνία το βράδυ της Δευτέρας. Και για αυτό άρχισε την Τρίτη το πρόγραμμά της, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, όσο περνούν οι ημέρες όλο και ανεβάζει τον ρυθμό των προπονήσεων.

Ενόψει μάλιστα και των δύο πρώτων φιλικών της ομάδας στην Πολωνία. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πρόκειται την Παρασκευή να αντιμετωπίσει την Πογκόν. Και το Σάββατο θα βρεθεί απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Και τα δύο φιλικά θα δοθούν στο γήπεδο όπου πραγματοποιεί η ομάδα τις προπονήσεις της.

Την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περισσότερο πρόγραμμα με μπάλα και λιγότερο τρέξιμο. Αυτό που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι να «δέσει» την ομάδα, τώρα που έχουν μπει πλέον και οι διεθνείς παίκτες.

Διότι τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέντη είχε αρκετές απουσίες. Έλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της παραπάνω άδειας που είχαν, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές τους.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός και την Τετάρτη έχει πρόγραμμα διπλών προπονήσεων στο Γκνιεβίνο. Παράλληλα να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ενήμερος, φυσικά, για το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο και τον περιμένει στην Πολωνία.

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έκλεισε η πρώτη ημέρα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.