GOSSIP

Φουρέιρα: «Φωτιά» στην παραλία με τον Μποτία (vid)

Ρομαντικές στιγμές για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία
Φουρέιρα: «Φωτιά» στην παραλία με τον Μποτία (vid)

Ξένοιαστες στιγμές φαίνεται ότι περνάει η Ελένη Φουρέιρα, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ξεκουράζεται, ενόψει των υποχρεώσεων της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, θέλησε να επισκεφθεί την κοντινότερη της παραλία, προκειμένου να μπορέσει και εκείνη να καταπολεμήσει τη ζέστη.

Ωστόσο εκεί δεν πήγε μόνη της, αφού είχε στο πλευρό της τον γνωστό ποδοσφαιριστή που έχει περάσει και από την Ελλάδα, Αλμπέρτο Μποτία.

Οι φήμες για τη σχέση τους, δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα ότι παραμένουν μαζί και μάλιστα είναι πολύ αγαπημένοι.

Η απόσταση είναι μεγάλη και για τους δύο, αφού ο Ισπανός αμυντικός αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ και εκείνη βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά καταφέρνουν να διατηρήσουν αυτό που τους ενώνει.

Μάλιστα πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα είχε μιλήσει σε δηλώσεις της, για την κατάσταση στα προσωπικά της, λέγοντας:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ είμαι πολύ καλά και στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική μου ζωή. Η απόσταση είναι κάτι πολύ ψαγμένο για να το φιλοσοφήσεις».

 

View this post on Instagram

 

Just breathe !!!

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

View this post on Instagram

 

Gypsy woman feels amazing in @stelioskoudounaris red bloody hot dress 🌶 styled by @markos_andriotis

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρέιρα: «Φωτιά» στην παραλία με τον Μποτία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.