ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Τι θα γινόταν αν ο Ιβάν «έδειχνε» Τσίπρα;

Ο Νίκος Τοσκίτσης αναρωτιέται τι θα γινόταν αν οι ρόλοι αντιστρέφονταν
Τι θα γινόταν αν ο Ιβάν «έδειχνε» Τσίπρα;

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου προχθές το βράδυ, όταν είδα την «ανακοίνωση» του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου ουσιαστικά, έδινε στον κόσμο του Ολυμπιακού «γραμμή» για το τι να ψηφίσει. Μετά το αρχικό… σοκ αναρωτήθηκα, τι θα συνέβαινε αν στη θέση του Μαρινάκη, ήταν ο Ιβάν Σαββίδης;

Αν δηλαδή ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τις εκλογές, έβγαζε ένα τέτοιο… διάγγελμα, υπέρ του Τσίπρα για παράδειγμα. Μία, δύο, πολιτικές δηλώσεις έχει κάνει ο Ιβάν, μέσα σε επτά χρόνια και τα ΜΜΕ τον «έλουσαν» με απίστευτα σχόλια.

Από εκεί και πέρα, τώρα είναι που ο Δικέφαλος θα πρέπει να συνεχίσει στην ίδια γραμμή. Να μην μπει στο «τρυπάκι» των αντιπάλων του και να παραμείνει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και πουθενά αλλού. Οι “ασπρόμαυροι” πήραν ένα πανάξιο πρωτάθλημα που δεν τους το χάρισε κανείς.

Ούτε με πέτσινα πέναλτι, ούτε με… σφαγές των αντιπάλων, ούτε στα δικαστήρια. Είχε την καλύτερη ομάδα, «σκούπισε» ΑΕΚ, Ολυμπιακός εντός, εκτός, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και παντού.

Σε αυτό πάνω πρέπει να χτίσει ο ΠΑΟΚ και να συνεχίσει να «ξεμπροστιάζει» τους αντιπάλους του οι οποίοι μόλις είδαν πως χάνουν την εξωαγωνιστική τους δύναμη σταμάτησαν να επενδύουν, σταμάτησαν να βάζουν λεφτά για μεταγραφές και για να πείσουν τον κόσμο τους έριξαν την ευθύνη στην κυβέρνηση, την ΕΠΟ, τη διαιτησία και οπουδήποτε αλλού αρκεί να την βγάλουν από πάνω τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να έχει μια δυνατή βάση, ένα πολύ καλό ρόστερ αλλά και να ανεβάσει επίπεδο λειτουργίας στα γραφεία του. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν και μπορεί να χάσει μόνο από τον ίδιο του τον εαυτό. Κακώς πανηγυρίζουν κάποιοι.

Το γήπεδο δεν είναι κάλπη. Επίσης το γήπεδο δεν είναι ποτέ άδικο και η μπάλα πάντα τιμωρεί όσους δεν τη σέβονται.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές του 2019.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα γινόταν αν ο Ιβάν «έδειχνε» Τσίπρα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.