ΑΕΛ

ΑΕΛ: Παρελθόν και τυπικά ο Γρομητσάρης

Ο 28χρονος αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα της διοίκησης και έλυσε το συμβόλαιό του
ΑΕΛ: Παρελθόν και τυπικά ο Γρομητσάρης

Εβδομάδα διαζυγίων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε στην ΑΕΛ και ο Χρήστος Γρομητσάρης είναι αυτός που… άνοιξε τον χορό.

Ο 28χρονος αμυντικός, ο οποίος δεν βρισκόταν εδώ και καιρό στα πλάνα της διοίκησης, έλυσε τελικά τη Δευτέρα (8/7) το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό ότι οι δύο πλευρές ήταν σε συνεχείς επαφές για να δοθεί ένα τέλος στην συνεργασία, όπερ και εγένετο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γρομητσάρης αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος Super League και δύο Κυπέλλου, παίρνοντας ευκαιρίες μόνο στο πρώτο μισό της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Βύζαντα Μεγάρων, Φωστήρα, Εργοτέλη και Κέρκυρα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η Λαμία που αναζητά τρία στόπερ, παρακολουθεί την περίπτωσή του χωρίς έως τώρα να έχει κάνει κίνηση.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν δύο ακόμα αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Γκοΐκοβιτς και Ταλέσκι που δεν υπολογίζονται για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Χοτζάλι, οι «βυσσινί» αποφάσισαν να ακολουθήσει την προετοιμασία και τότε θα αποφασίσουν.

Γρομητσάρης: Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γρομητσάρη.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την ομάδα να λυθεί το συμβόλαιο του και η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμώντας τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή ικανοποίησε το αίτημα του.

Του ευχόμαστε υγεία κι ευτυχία στη προσωπική του ζωή και κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

 

Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Ξεφεύγει με την πρόταση στον Διούδη!

ΑΕΛ: Ξεφεύγει με την πρόταση στον Διούδη!

Η ΑΕΛ θέλει τερματοφύλακα και μάλιστα κάποιον που θα κάνει τη διαφορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Η σούπερ κίνηση με Διούδη και το «ναι μεν αλλά» για Σαγκάλ!

ΑΕΛ: Η σούπερ κίνηση με Διούδη και το «ναι μεν αλλά» για Σαγκάλ!

Η ΑΕΛ αν τα βρει με τον Διούδη πάει για μια τελευταία μεταγραφή. Του εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά! Επιφυλάξεις αν ο Σαγκάλ είναι τέτοιος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Πάει για την υπέρβαση με Διούδη!

ΑΕΛ: Πάει για την υπέρβαση με Διούδη!

Η ΑΕΛ προσπαθεί να πείσει τον Σωκράτη Διούδη να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τα βυσσινί!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: O εξτρέμ 11άδας, οι περιπτώσεις που δεν προχώρησαν και το ρίσκο με Σαγκάλ!

ΑΕΛ: O εξτρέμ 11άδας, οι περιπτώσεις που δεν προχώρησαν και το ρίσκο με Σαγκάλ!

Ο Χιλιανός εξτρέμ που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς την τελευταία διετία στον Απόλλωνα Λεμεσού, έχει προταθεί στην ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Ο μέσος υπογράφει, ο εξτρέμ όχι (ακόμα) και τον τερματοφύλακα τον ψάχνει!

ΑΕΛ: Ο μέσος υπογράφει, ο εξτρέμ όχι (ακόμα) και τον τερματοφύλακα τον ψάχνει!

Η ΑΕΛ ανακοινώνει άμεσα έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, βρήκε εξτρέμ και ψάχνει ξανά για τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Κερδίζει πόντους ο Γιάνι Ατανάσοφ!

ΑΕΛ: Κερδίζει πόντους ο Γιάνι Ατανάσοφ!

O Πέπε Μασίν που καίγεται και ο new entry Γιάνι Ατανάσοφ που κερδίζει ποντούς και έρχεται Ελλάδα για υπογραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Κοντά στον Πολωνό εξτρέμ Άντονι Κλίμεκ!

ΑΕΛ: Κοντά στον Πολωνό εξτρέμ Άντονι Κλίμεκ!

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ Άντονι Κλίμεκ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Η προσπάθεια για τον Πεπίν Μασίν και οι συστάσεις του Κυριακόπουλου!

ΑΕΛ: Η προσπάθεια για τον Πεπίν Μασίν και οι συστάσεις του Κυριακόπουλου!

Η ΑΕΛ προσπαθεί να πείσει τον Πεπίν Μασίν να έρθει Ελλάδα. Εξαιρετικές οι συστάσεις του Κυριακόπουλου για τον πρώην συμπαίκτη του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Έχουν μείνει πίσω οι Ρώσοι – Έχει «κοπεί» ο Λομάεφ!

ΑΕΛ: Έχουν μείνει πίσω οι Ρώσοι – Έχει «κοπεί» ο Λομάεφ!

Ανενημέρωτοι οι συμπατριώτες του Ιβάν Λομάεφ για την μεταγραφή του στην ΑΕΛ που δεν θα προχωρήσει.

Ποδόσφαιρο