WORLD FOOTBALL

Ντε Λιχτ: «Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Ολλανδός»

Έτοιμοι για το μπαμ οι πρωταθλητές Ιταλίας
Ντε Λιχτ: «Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Ολλανδός»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ματάις Ντε Λιχτ θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν στη Γιουβέντους σε μία μεταγραφή που θα κοστίσει 70 εκατομμύρια ευρώ στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η απουσία του ονόματος του αρχηγού των Ολλανδών από την αποστολή του Άγιαξ που θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία κίνησε τις υποψίες ότι ο 19χρονος αμυντικός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, κάτι που επιβεβαιώνεται όσο περνάει η ώρα.

Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται, λοιπόν, ο Ματάις Ντε Λιχτ, όπως αναφέρει και το Sky Italia.

Το μεγάλο σήριαλ του καλοκαιριού παίρνει τέλος, μιας και ο νεαρός αμυντικός υπογράφει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, ο Αγιαξ  έκανε δεκτή τη νέα πρόταση της «Μεγάλης Κυρίας» που ξεπερνά τα 70 εκατ. ευρώ και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal. Ο Ντε Λιχτ δεν ταξίδεψε στην Αυστρία με τον Αίαντα, δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία, αφού τις επόμενες ώρες θα είναι συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες των δύο ομάδων βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις, με τους «μπιανκονέρι» να προσφέρουν αρχικά 50.000.000 ευρώ, τα οποία δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες του «Αίαντα». Τελικά, όπως φαίνεται, βρίσκεται η “χρυσή τομή” στα 70.000.000 ευρώ, με τον αρχηγό του Άγιαξ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο αντί 12.500.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Ντε Λιχτ έχει σημειώσει 13 γκολ και έχει δώσει επτά ασίστ σε 117 παιχνίδια με τον Άγιαξ, ενώ παράλληλα είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική Ολλανδίας, έχοντας κι ένα γκολ.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντε Λιχτ: «Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Ολλανδός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.