ΑΡΗΣ

Άρης: Ο σεβασμός των Κυπρίων για το… άντρο του «Βικελίδης»

Άρης: Η ατάκα του προπονητή της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ για την ατμόσφαιρα που δημιουρούν οι οπαδοί των κίτρινων στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Άρης: Ο σεβασμός των Κυπρίων για το… άντρο του «Βικελίδης»

Μπορεί ο Άρης να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, ωστόσο ο σεβασμός που τρέφει η ΑΕ Λεμεσού για τους «κίτρινους» είναι μεγάλη.  Ένας βασικός λόγος είναι η δύναμη που προσδίδει στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη το «Κλεάνθης Βικελίδης», γήπεδο το οποίο θα διεξαχθεί το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την ερχόμενη Πέμπτη (25/7).

Ο προπονητής των Κυπρίων Ντούσαν Κέρκεζ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο πρόσφατο φιλικό των «κίτρινων» με τον Ατρόμητο που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σάββα Παντελίδη με 2-1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βόσνιος τεχνικός έλεγε ότι αν με 10 χιλιάδες οπαδούς δημιουργείται τέτοια δυναμική ατμόσφαιρα, πώς θα είναι αν το γήπεδο γεμίσει;

Άλλωστε οι Κύπριοι έχουν πληροφορηθεί ότι το «Βικελίδης» είναι απόρθητο στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια, καθώς ο Άρης μετράει 26 σερί εντός έδρας ματς χωρίς να γνωρίσει ήττα.

Γενικότερα στον Κέρκεζ έκανε εντύπωση η έδρα των Θεσσαλονικέων,  καθώς πρόκειται για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ειδικά μετά την προσθήκη κα τον court seats ο κόσμος από τη μεριά των πάγκων φτάνει ακόμη πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Το σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη (25/7) η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο και ενθουσιώδες Χαριλάου, καθώς τα εισιτήρια έχουν «εξαφανιστεί» από τις περισσότερες θύρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη Δευτέρα (22/7) η ουρά στη μπουτίκ έφτανε μέχρι τη… θύρα 3 κι αυτό από το πρωί όταν ξεκίνησε η διάθεση ως αργά το απόγευμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο σεβασμός των Κυπρίων για το… άντρο του «Βικελίδης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.