ΙΣΠΑΝΙΑ

Πικέ: Ιδιοκτήτης και δεύτερης ομάδας ο Ισπανός αμυντικός

Συνεχίζει τις έντονες επιχειρηματικές δραστηριότητες του ο Πικέ
Πικέ: Ιδιοκτήτης και δεύτερης ομάδας ο Ισπανός αμυντικός

Αρκετά στο χώρο των επιχειρήσεων κινείται ο Ζεράρ Πικέ, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμος ακόμα και για την ημέρα που θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός αμυντικός, έχει βγάλει αρκετά χρήματα και πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει στην αγορά της FC Ανδόρα.

Πλέον θέλησε να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση, αποκτώντας ακόμα μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρίας του, έφτασε στην απόκτηση της  Χιμναστίκ Μανρέζα, που θα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η ομάδα αυτή, βρίσκεται προφανώς στην Καταλονία, ενώ αναμένεται να εξυπηρετεί την Ανδόρα FC.

Η πρώτη ομάδα που αγόρασε ο Πικέ, δεν έχει τμήματα υποδομών, με την Χιμναστίκ, να γίνεται πλέον η ακαδημία αυτή.

Μάλιστα τονίζεται ότι η πώληση των μετοχών ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαν τη Μανρέζα και την εταιρία Kosmos του παίκτη, έγινε άμεσα, χωρίς να συναντήσει κάποιο εμπόδιο.

Μένει να δούμε τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του γνωστού ποδοσφαιριστή, που έχει αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εισόδημα του, επενδύοντας τα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν ο Πικέ έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση των ομάδων και να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πικέ: Ιδιοκτήτης και δεύτερης ομάδας ο Ισπανός αμυντικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.