ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Έτοιμος να... κλείσει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Πολύ κοντά σε μία κίνηση με αρκετό ενδιαφέρον φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός, που φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο 22χρονος φόργουρντ, αναμένεται σύμφωνα με τον «Sport FM», να γίνει παίκτης των «ερυθρολεύκων», ενώ στη συνέχεια, πιθανότατα θα δοθεί δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Σπανούλη

Φυσικά η επιλογή του είναι μία κίνηση με γνώμονα και το μέλλον, αφού αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο, που αν δουλευτεί σωστά θα γίνει εξαιρετικό κομμάτι στο ρόστερ.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες πληροφορίες, μιλούν και για την ομάδα που θα πάει δανεικός ο πρώην παίκτης τόσο του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού.

Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Ιωνικός, ωστόσο σε αυτό το σημείο τίποτα δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρο, αν δε κλείσει πρώτα ο νεαρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός, αρπάζει τον Χαραλαμπόπουλο από τα χέρια της Τριέστε, με την οποία είχε μπει σε συζητήσεις, ωστόσο δυνατά έπαιζε και η ΑΕΚ, που δεν κινήθηκε τελικώς.

Το 2018/19 σε 12 συμμετοχές στην Basket League είχε 7,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 22:04 κατά μέσο όρο, με τη φανέλα του Λαυρίου, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Έτσι δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητα που έχει και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα του.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.