ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: Θύμισε στον Σουάρεζ την τριάρα της Ρόμα (vid)

Ο Έλληνας αμυντικός είχε... πληρωμένη απάντηση για τον Ουρουγουανό
Μανωλάς: Θύμισε στον Σουάρεζ την τριάρα της Ρόμα (vid)

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του φιλικού της Νάπολι απέναντι στην Μπαρτσελόνα καθώς ο Κώστας Μανωλάς είχε έντονο διάλογο με τον Λουίς Σουάρες, με τον Έλληνα άσο να θυμίζει στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα την τριάρα από την Ρόμα.

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν στον αγωνιστικό χώρο με 4-0 και τον Αντουάν Γκριεζμάν να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στη νέα του ομάδα. «Πρωταγωνιστές», όμως της αναμέτρησης ήταν δίχως αμφιβολία ο Κώστας Μανωλάς και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος, μάλιστα σκόραρε δύο φορές στο φιλικό και συμπλήρωσε μαζί με τον Ντεμπελέ τον πίνακα των σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θα πονέσει αν ο Νεϊμάρ…»

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έναν έντονο διάλογο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ο τηλεοπτικός φακός πέρα από τη λεκτική διένεξη, συνέλαβε τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να υψώνει τρία από τα δάχτυλα του.

Οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τη συγκεκριμένη κίνηση του Κώστα Μανωλά με το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League κατά τη διάρκεια της σεζον 2017-18. Εκεί όπου ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε χαρίσει την πρόκριση στην ιταλική ομάδα διαμορφώνοντας το 3-0 με κεφαλιά στο 82′.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανωλάς: Θύμισε στον Σουάρεζ την τριάρα της Ρόμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.