ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Γαρέζο

Μία ακόμη μεταγραφική για το Ρέθυμνο καθώς την Τετάρτη (14/8) η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γαρέζου. Ο 24χρονος φόργουορντ έχει ύψος 1.98μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ. Ο Γαρέζος μάλιστα είχε πέρσι την πρώτη του εμπειρία από τα σαλόνια της Basket League, γράφοντας τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα...
Ρέθυμνο: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Γαρέζο

Μία ακόμη μεταγραφική για το Ρέθυμνο καθώς την Τετάρτη (14/8) η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γαρέζου. Ο 24χρονος φόργουορντ έχει ύψος 1.98μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ.

Ο Γαρέζος μάλιστα είχε πέρσι την πρώτη του εμπειρία από τα σαλόνια της Basket League, γράφοντας τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε της ΚΑΕ Ρέθυμνο.

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Γαρέζο για 3 χρόνια. Ο 24χρονος φόργουορντ ύψους 1.98μ. θα ενισχύσει την ομάδα μας από τις θέσεις «2» και «3».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΡΕΖΟΥ

Ο Γιώργος Γαρέζος γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3».

Η μπασκετική του καριέρα ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ηρακλή. Τη διετία 2013-2015, σε ηλικία 18 ετών, φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας, παίζοντας στην Α2 κατηγορία. Το 2015 μετακόμισε στον Αργοναύτη Καλαμαριάς (Β’ Εθνική), ενώ την επόμενη σεζόν 2016/17 συνέχισε στο Πευκοχώρι (Β’ Εθνική) και το 2017/18 στη Γέφυρα (Β’ Εθνική). Πέρυσι έκανε το «άλμα» στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση, με τον Ήφαιστο Λήμνου να τον επιλέγει και να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε 4 αγώνες απέναντι σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Άρη».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Γαρέζο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.