ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο φάκελος των μπακ…

Η κίνηση για τον Μπρούνο Γκασπάρ, σύμφωνα με τους Πορτογάλου, η Μαγιόρκα για Κούτρη και ο Ομάρ...
Ολυμπιακός: Ο φάκελος των μπακ…

Φαίνεται πως υπήρξαν εξελίξεις μέσα στις ημέρες αυτές αναφορικά με τις μεταγραφές που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Και πιο συγκεκριμένα για τις θέσεις των μπακ αριστερά και δεξιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Πορτογαλίας «OJOGO» ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ.

Τονίζοντας όμως πως η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρόταση των «ερυθρόλευκων». Κάτι το οποίο προκάλεσε εντύπωση στους Πορτογάλους, γιατί αυτή τη στιγμή η Σπόρτινγκ έχει στο ρόστερ της τέσσερα δεξιά μπακ!

Οπότε τόνιζαν στην Πορτογαλία πως η ομάδα της Λισαβόνας θα πρέπει να διώξει έναν και αυτός πιθανότατα θα είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η κίνηση…

Από την άλλη η κίνηση του Ολυμπιακού για τον Μπρούνο Γκασπάρ δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά με τα υπάρχοντα μπακ της ομάδας. Γιατί δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις είτε με τον Κούτρη, είτε με τον Ελαμπντελαουί. Από τη στιγμή που η φυσική θέση του Μπρούνο ναι μεν είναι δεξιά στην άμυνα, αλλά έπαιξε αρκετά ματς στη Σπόρτινγκ και ως αριστερό μπακ.

Με τους Ισπανούς μάλιστα από την άλλη να επιμένουν πως η Μαγιόρκα είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη. Υπό τη μορφή δανεισμού και από εκεί και πέρα να υπάρχει μία οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γκιλιέρμε: «Έναν χρόνο στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ Θεέ μου»

Κάτι το οποίο όμως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται, ενώ και η πλευρά του παίκτη διατηρεί σιγή ιχθύος για την ώρα. Αλλά δεν αποκλείεται η κίνηση για τον Γκασπάρ να συνδέεται με τον Κούτρη, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος αγωνίζεται και στα αριστερά της άμυνας.

Από την άλλη υπάρχει και ο Ελαμπντελαουί. Το όνομα του οποίου έπαιξε πριν λίγες ημέρες στην Αγγλία για την Κρίσταλ Πάλας. Χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι, αλλά παράλληλα υπήρχαν σενάρια πως ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες του εξωτερικού για τον παίκτη.

Κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μετά από την περσινή σεζόν που έκανε ο Ομάρ με τον Ολυμπιακό. Και από τη στιγμή που ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι δεξιό μπακ δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με τον Ομάρ και όχι με τον Κούτρη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Βέλντε ή Μασούρας; : Τι προτιμά ο Μεντιλίμπαρ

Βέλντε ή Μασούρας; : Τι προτιμά ο Μεντιλίμπαρ

Ανάμεσα στους δύο μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού με το αβέβαιο μέλλον, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεκάθαρη προτίμηση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν το «καίει» για Ορτέγκα!

Ολυμπιακός: Δεν το «καίει» για Ορτέγκα!

Το ενδιαφέρον της Ρίβερ για Ορτέγκα και ο Ολυμπιακός που δεν είναι αρνητικός σε μια πώληση με τους δικούς του όρους.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο Νικολακόπουλος ρώτησε ποιος εισηγήθηκε το Ντιόγκο Νασιμέντο στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο Νικολακόπουλος ρώτησε ποιος εισηγήθηκε το Ντιόγκο Νασιμέντο στον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του Νασιμέντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο ερχομός του Εντού «έδιωξε» το Μοντεστό

Ολυμπιακός: Ο ερχομός του Εντού «έδιωξε» το Μοντεστό

Δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Μοντεστό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Πώς ο Μοντεστό έσωσε την… ΑΕΚ από το στραπάτσο και τη γκρίνια

Πώς ο Μοντεστό έσωσε την… ΑΕΚ από το στραπάτσο και τη γκρίνια

Φαντάζεστε τη... γκρίνια και την εσωστρέφεια στην ΑΕΚ αν δεν το έκανε αυτό ο Μοντεστό;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oλυμπιακός : Πολλά χρήματα για τα συμβόλαια Ελ Κααμπί και Τσικίνιο

Oλυμπιακός : Πολλά χρήματα για τα συμβόλαια Ελ Κααμπί και Τσικίνιο

Προσέχει για να έχει ο Ολυμπιακός στις περιπτώσεις των Ελ Κααμπί και Τσικίνιο και προχωράει σε ανανέωση συμβολαίων

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπράιαν Σαραγόσα: Πιο πίσω ο Ολυμπιακός – Δεν έρχεται ο παικταράς ειδικά αν ρωτήσει τη γυναίκα του

Μπράιαν Σαραγόσα: Πιο πίσω ο Ολυμπιακός – Δεν έρχεται ο παικταράς ειδικά αν ρωτήσει τη γυναίκα του

Ο Σαραγόσα έχει συμβόλαιο με τη Μπάγερν, ωστόσο η επιθυμία του για αποχώρηση ενδέχεται να επιταχύνει τις εξελίξεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φιλικό – βόμβα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ίντερ στις 16 Αυγούστου – Δύο μέρες μετά τη Νάπολι

Φιλικό – βόμβα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ίντερ στις 16 Αυγούστου – Δύο μέρες μετά τη Νάπολι

Δύο μεγάλα φιλικά, δύο κορυφαίες ιταλικές ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πορτογάλοι: Ο Ντιόγκο Νασιμέντο στον Ολυμπιακό – Τετραετές συμβόλαιο μέχρι το 2029

Πορτογάλοι: Ο Ντιόγκο Νασιμέντο στον Ολυμπιακό – Τετραετές συμβόλαιο μέχρι το 2029

Ο ρόλος της Μπενφίκα στη μεταγραφή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ