ΟΦΗ

H…μαγεία του Γεντί Κουλέ! (vid)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με εξαιρετικά πλάνα από το ντέρμπι με τον Άρη ανέβασε η ΠΑΕ ΟΦΗ στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook
H…μαγεία του Γεντί Κουλέ! (vid)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με εξαιρετικά πλάνα από το ντέρμπι με τον Άρη ανέβασε η ΠΑΕ ΟΦΗ στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. Μέσα σ’ όλα, το βίντεο περιλαμβάνει λήψεις από κάμερα drone, με την ΠΑΕ να επισημαίνει ότι τέτοια εικόνα πρέπει να παρουσιάζει τη νέα σεζόν το «Γεντί Κουλέ» σε όλα τα παιχνίδια στη Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ένα μοναδικό video με λήψεις με κάμερα drone από ψηλά, στο «Γεντί Κουλέ», έφτιαξε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο φίλος της ομάδας, φωτογράφος και εικονολήπτης Πέτρος Ανδρουλάκης. Το video ανέβασε η ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube, στον λογαριασμό της στο Facebook.

Με εντυπωσιακές εικόνες από το παιχνίδι ΟΦΗ-Αρης 2-0, τόσο από τον αγωνιστικό χώρο, όσο και την εξέδρα, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, την εντυπωσιακή εικόνα από το γήπεδο του ΟΦΗ, ο οποίος επιστρέφει στη Super League μετά από τρία χρόνια.

Μια εικόνα που θα πρέπει να βλέπουμε σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, τη νέα περίοδο.

Ένα γήπεδο ΓΕΜΑΤΟ, μια ομάδα ΔΥΝΑΤΗ, μια εξέδρα ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΟΦΗ που όλοι θέλουμε και αγαπάμε!

ΟΛΟΙ μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ και του χρόνου ΠΟΛΛΑ.

Δείτε το παρακάτω VIDEO και πάρτε μια γεύση απο τη ΜΑΓΕΙΑ του Γεντί Κουλέ!».

https://www.youtube.com/watch?v=8W1RNMQro3U

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H…μαγεία του Γεντί Κουλέ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.