ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι κινήσεις για το κέντρο

Η περίπτωση του Μποσίλια και το κάτι καλύτερο
Ολυμπιακός: Οι κινήσεις για το κέντρο

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό έχει η αυριανή ρεβάνς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία. Ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού είναι κοντά να ολοκληρωθεί. Δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να περάσουν και το τρίτο προκριματικό που έχουν μπροστά τους και να μπουν στους ομίλους της διοργάνωσης. Κάτι το οποίο εξυπηρετεί την ομάδα τόσο από πλευράς πρεστίζ, όσο όμως και οικονομικής άποψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σουντανί: «Σαν να έληξε 0-0 στο Καραϊσκάκης»

Είναι αρκετά περισσότερα τα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός με την είσοδό του στους ομίλους του Champions League από του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά έχει το υπέρ της 4-0 και θέλει να το υπερασπιστεί αύριο στη Ρωσία.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έχει τη λίστα του για τις επόμενες κινήσεις και περιμένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Champions League.

Ο Γκάμπριελ Μποσίλια είναι μία περίπτωση την οποία κοιτούν «ζεστά» οι Πειραιώτες. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και είναι πολύ πιθανό να γίνει η κίνηση μετά την Κράσνονταρ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το όνομα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα, το οποίο ο Ολυμπιακός διέψευσε. Όπως επίσης η ομάδα ψάχνει για κάτι καλύτερο στην αγορά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα ραντάρ τους ανοιχτά, έτσι ώστε αν εντοπίσουν κάτι καλό στην αγορά για το κέντρο να κάνουν την κίνησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Κάτι… τρέχει με Γκασπάρ!

Αυτός όμως ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση για τον παίκτη που θα αποκτηθεί ως αντί Φορτούνης, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει το τελικό «ΟΚ» να προχωρήσει οποιαδήποτε περίπτωση. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί πως ο Ολυμπιακός αυτό που ψάχνει είναι έναν παίκτη με τη μορφή δανεισμού ή για μονοετές συμβόλαιο.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης όταν επιστρέψει θα υπολογίζεται αμέσως από την ομάδα. Εκτός και αν βρεθεί αυτό το κάτι εξαιρετικό και ο Ολυμπιακός θα θέλει να «δέσει» τον παίκτη που θα αποκτήσει.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Οι κινήσεις για το κέντρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.