ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Νίκολιτς: Δανεικός στη Ραντνίτσκι Νις

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον πάρει από τη Μλάντοστ...
Ολυμπιακός – Νίκολιτς: Δανεικός στη Ραντνίτσκι Νις

Ολυμπιακός – Νίκολιτς: Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Νεμάνια Νίκολιτς από τη Μλάντοστ. Ο παίκτης επέστρεψε στη Βοσνία για να συνεχίσει στην ομάδα όπου ήταν πριν.

Τελικά όμως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πάρει τον ποδοσφαιριστή από τη Βοσνία και να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Σερβίας.

Συγεκκριμένα ο 18χρονος δεξιοπόδαρος μπακ ανακοινώθηκε από τη Ραντνίτσκι Νις. Όπου τον παραχώρησε ο Ολυμπιακός υπό τη μορφή δανεισμού σίγουρα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι ο Νίκολιτς είχε ξεκινήσει φέτος ως βασικός στη Μλάντοστ, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον δώσει στη Ραντνίτσκι Νις. Ακολουθώντας έτσι ο μικρός τα χνάρια του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον 22χρονο εξτρέμ τον είχαν αποκτήσει από τη Ραντνίτσκι Νις. Όπου τον άφησε δανεικό για έναν χρόνο και φέτος το καλοκαίρι ο νεαρός ενσωματώθηκε κανονικά στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Μπενζιά!

Και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τον έμαθε όλη η Ευρώπη! Με τα δύο γκολ που έβαλε στο 4-0 με την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη.

Έτσι και ο Νίκολιτς, θέλει να έχει μία ανάλογη πορεία με τον Ραντζέλοβιτς, για να μπορέσει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Νίκολιτς: Δανεικός στη Ραντνίτσκι Νις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.