ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Τιμωρήθηκε που δεν ενισχύθηκε

Ο Δικέφαλος πάντα δεχόταν την τιμωρία της μοίρας
ΠΑΟΚ: Τιμωρήθηκε που δεν ενισχύθηκε

Τα γράψαμε την ημέρα του αγώνα πως όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν πήρε με τη σοβαρότητα που έπρεπε τον αγώνα και πως κινδυνεύει η ομάδα να παρασυρθεί απ΄ όλο αυτό. Και πράγματι την πάτησε.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν ήταν αυτή που έπρεπε χθες. Δέχτηκε το πρώτο γκολ, γύρισε το ματς στο 50΄, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από μία ομάδα μικρής δυναμικότητας και μετά αποφάσισε να παίξει με πάθος. Μετά όμως ήταν αργά, το 3-2 δεν έγινε ποτέ 4-2 και η νύχτα χθες ήταν τραγική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτες και προπονητής στο Μ. Παλάς με εντολή Ιβάν!

Ο «Δικέφαλος» φορτώνεται άλλη μία κακή βαθμολογία και δεσμεύεται πλέον στις κληρώσεις για πολλά ακόμη χρόνια. Επίσης, οικονομικά τα πράγματα είναι πλέον πολύ σφιχτά λόγω του FFP. Η διοίκηση ετοίμαζε μεγάλες μεταγραφές με τα χρήματα από το Europa League.

Τα επτά εκατομμύρια, όμως, έβγαλαν φτερά και πέταξαν και πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Βέβαια, ευθύνες βαραίνουν και τη διοίκηση. Δεν ήρθαν οι παίκτες που έπρεπε να έρθουν και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να παίξει αυτό που ήθελε ο προπονητής του.

Έχει ευθύνες ο προπονητής; Δε νομίζω και δεν μπορεί να κριθεί, αφού ήρθε με σκοπό να περάσει τη δική του φιλοσοφία να παίξει η ομάδα το ποδόσφαιρο που αυτός θέλει και να πετύχει. Ωστόσο, δεν ήρθαν ποτέ αυτοί που έπρεπε να έρθουν για να παίξει ο ΠΑΟΚ το πολυδιαφημισμένο από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο.

Τα έχουμε γράψει πριν τον Άγιαξ. Μη λέμε τα ίδια. Έφυγαν και τραυματίστηκαν παίκτες που δεν αντικαταστάθηκαν. Βέβαια, ο Αθλητικός Διευθυντής, Μάριο Μπράνκο, όταν με αγωνία τον ρωτούσαμε αν θα γίνουν μεταγραφές, έλεγε με αφέλεια πως έχουμε χρόνο και θα γίνουν όταν η αγορά το επιτρέπει!

Πάντως τη μεγαλύτερη ευθύνη -αν θέλετε να μιλήσουμε για πρόσωπα- για όλο αυτό την έχει ο Λούμπος Μίχελ, διότι είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται αποκλειστικά για το πρόβλημα, που έχει ο ΠΑΟΚ με το Financial Fair Play με την κάκιστη μεταγραφική πολιτική του. Όλα τα άλλα: Η φυγή του Λουτσέσκου, η άφιξη Φερέιρα, που προσπαθεί να φέρει νέα πράγματα στην ομάδα, το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών, η αδιαφορία, που έδειξαν στα ματς με τη Σλόβαν σε σχέση με αυτά απέναντι στον Άγιαξ, η χαμηλή ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, που ήρθαν είναι μικρότερα προβλήματα, τα οποία λύνονται και που υπάρχουν σε κάθε ομάδα.

Τι να σχολιάσει κανείς. Ιδού τα αποτελέσματα! Και αν κανείς περίμενε πως ο ΠΑΟΚ θα περνούσε χωρίς να ενισχυθεί, έστω και τη Σλόβαν, είναι γελασμένος. Διότι του ΠΑΟΚ ποτέ δεν του χαρίστηκε τίποτα και κάθε φορά που έκανε κάτι, δεχόταν πάντα την τιμωρία της μοίρας. Αποκλείστηκε χθες με 30 τελικές έναντι επτά…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τιμωρήθηκε που δεν ενισχύθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.