ΑΡΗΣ

Άρης: Με Τερζή και δύο επιστροφές η προπόνηση

Με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Σάββα Παντελίδη, επέστρεψε τη Δευτέρα (2/09) στις προπονήσεις ο Άρης.
Άρης: Με Τερζή και δύο επιστροφές η προπόνηση

Μετά το ρεπό της Κυριακής (1/9) ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα τη Δευτέρα (2/9). Βεβαίως ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν εκεί μετά την παραίτησή του και έτσι το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του μέχρι πρότινος συνεργάτη του Τόλη Τερζή.

Βεβαίως μετά την κακή ήττα στον Βόλο και τα όσα ακολούθησαν το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στους «κίτρινους». Υπάρχει ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος και στο διάστημα αυτό οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να σιγά σιγά να επικεντρωθούν στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 15/9, 21:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Ο Ντε Μποκ κατέληξε στη Σάντερλαντ (pics)

Στα ευχάριστα η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα των τραυματιών Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα. Η απουσία ειδικά του Ισπανού ήταν εμφανής στα ματς από τα οποία έλειψε σε Ευρώπη κι Ελλάδα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, αλλά και ο Ιντέγε που έχει άδεια. Θυμίζουμε πως ο Τόλης Τερζής είχε αναλάβει την ομάδα και πέρσι, μετά την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα μέχρι την έλευση του Σάββα Παντελίδη.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση, που έγινε υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή, ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Βόλο Ν.Π.Σ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Λίντσεϊ Ρόουζ, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν, καθώς και ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει άδεια.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Με Τερζή και δύο επιστροφές η προπόνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.