ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανσού Φάτι: Ο 16χρονος της Μπαρτσελόνα σπάει όλα τα ρεκόρ! (vid)

Ο μόλις 16 ετών άσος της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φάτι, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας καταφέρει να τραβήξει πολλά βλέματα πάνω του.
Ανσού Φάτι: Ο 16χρονος της Μπαρτσελόνα σπάει όλα τα ρεκόρ! (vid)

Ο μόλις 16 ετών άσος της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φάτι, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας καταφέρει να τραβήξει πολλά βλέματα πάνω του.

Η Μπαρτσελόνα με τους Ανσού Φατί και Ντε Γιονγκ πρωταγωνιστές, δεν συνάντησε μεγάλες δυσκολίες και επικράτησε με 5-2 της Βαλένθια στο «Camp Nou».

Ο Ανσού Φάτι, πριν ακόμη κλείσει τα 17 του χρόνια, έχει κλέψει τις εντυωπώσεις, καθώς σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αρχικά, ο πιτσιρικάς από την Γουινέα-Μπισάου την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Οσασούνα έγινε ο νεότερος σκόρερ στο πρωτάθλημα (16 ετών και 304 ημερών), ενώ το ματς του Σαββάτου (14/9) έφερε και άλλα ρεκόρ, αφήνοντας πίσω τους Μπόγαν Κρκιτς και Λιονέλ Μέσι.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 5-2: Με τρομερό Φάτι και Σουάρες! (vid)

Πρώτα από όλα, είναι πλέον ο νεότερος παίκτης των Καταλανών που ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα σε ματς στο «Καμπ Νου», ξεπερνώντας τον Μαρκ Μουνιέσα που κατείχε τα πρωτεία από το 2009.

Παράλληλα, έγινε ο μικρότερος ηλικιακά παίκτης που σκοράρει και δίνει ασίστ στο ίδιο παιχνίδι στην ιστορία της La Liga.

Τέλος, το γκολ του σήμανε ότι πλέον είναι και ο νεαρότερος σκόρερ στο «Καμπ Νου» ανεξαρτήτως ομάδας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανσού Φάτι: Ο 16χρονος της Μπαρτσελόνα σπάει όλα τα ρεκόρ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.