STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ήφαιστος- Ιωνικός 57-75: Φιλική νίκη για τους Νικαιώτες

Με το δεξί ξεκίνησε τις φιλικές του αναμετρήσεις στο 29ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος κέρδισε τον Ήφαιστο Λήμνου με το τελικό σκορ να είναι 75-57. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Στέργιος Κουφός είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους. Για τον Ήφαιστο δεν αγωνίστηκε...
Ήφαιστος- Ιωνικός 57-75: Φιλική νίκη για τους Νικαιώτες

Με το δεξί ξεκίνησε τις φιλικές του αναμετρήσεις στο 29ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος κέρδισε τον Ήφαιστο Λήμνου με το τελικό σκορ να είναι 75-57.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Στέργιος Κουφός είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους. Για τον Ήφαιστο δεν αγωνίστηκε ο Μάριο Λιτλ που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και ο Κλιφ Χάμοντς λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο.

Επόμενος αντίπαλος την Τρίτη (17/9, 18:00) ο Κολοσσός για τους νησιώτες, ενώ ο Ιωνικός Νίκαιας θα αντιμετωπίσει στις 20:00 τον Προμηθέα Πάτρας.

Τα δεκάλεπτα: 13-24, 31-40, 41-49, 57-75

Ήφαιστος (Μανωλοπουλος): Μολντοβεάνου 10(1), Έβανς 10, Σμιθ 5, Σταματης, Μούρτος 5(1), Τσαιρελης 13(2), Διαμαντάκος 2, Γκίλμπερτ 11(1), Χαριτόπουλος, Στασινός 1

Ιωνικός (Κουφός): Τζοόυνς 7, Τοπάλι 4, Στιθ 3(1), Χατζηκυριάκος 2, Αντρονικασβίλι 4, Λόρενς 8(1), Μπαρτ 20(1), Σαφτενααρ 4, Κώττας 8, Δημάκος 5(1), Χαραλαμπόπουλος 10(1).

 

View this post on Instagram

 

#IonikosBC #WeAreBack

A post shared by Ιωνικος Νικαίας Affidea (@ionikosbc) on

 

View this post on Instagram

 

Usual Suspects… #IonikosBC #WeAreBack

A post shared by Ιωνικος Νικαίας Affidea (@ionikosbc) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήφαιστος- Ιωνικός 57-75: Φιλική νίκη για τους Νικαιώτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.