ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Θα γίνει Ολυμπιακός των Πρεσπών;

Ο Νίκος Τοσκίτσης σχολιάζει τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων»
Θα γίνει Ολυμπιακός των Πρεσπών;

Αυτά που αναφέρθηκαν χθες (μετά το Ολυμπιακός-Τότεναμ) στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη θα περιμέναμε να τα ακούσουμε από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Όταν τα ακούς από τον κυρ Σάββα χαμογελάς, σεβόμενος και την ηλικία του και γενικά τα περιμένεις ότι θα τα ακούσεις. Αλλά από τον μεγαλομέτοχο μίας ομάδας, είναι ασέβεια προς την ίδια την ομάδα.

Ο Μαρινάκης ενέπλεξε για άλλη μία φορά την πολιτική με το ποδόσφαιρο, κάλυψε τη Νέα Δημοκρατία και είπε αυτά που λένε οι οπαδοί και στα καφενεία περί πρωταθλήματος των Πρεσπών. Μόνο τους φανατικούς τυφλούς μπορεί να ικανοποιήσουν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: «Κοιτάξτε το πρωτάθλημα των Πρεσπών»

Διότι οι πολλοί, γνωρίζουν ότι πέρσι η ομάδα του ήταν πολύ μέτρια και δίκαια πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Η τρανή απόδειξη, για τον πανάξιο πρωτάθλημα που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού που δεν έχει καμία σχέση με την προπέρσινη και την περσινή και είναι πραγματικά ενισχυμένη από τον Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε άσχημες δηλώσεις, αστείες και ουσιαστικά μέχρι και που απείλησε για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Οι πολλοί γνωρίζουμε ότι αυτά τα λέει και τα κάνει επειδή δεν έχει τον έλεγχο της ΕΠΟ. Άραγε γιατί δεν τα έλεγε όλα αυτά πριν λίγα χρόνια. Τότε ήταν καλό το πρωτάθλημα; Είναι ολοφάνερο πως γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, την αξιοπιστία του.

Μιλάει απλά τώρα για αυτό, επειδή δεν το κατακτά ή επειδή χρειάζεται να επενδύσει περισσότερο για να το κάνει.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκπληκτικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Αφού του κατακτούσε ο Ολυμπιακός! Πάμε και στις Πρέσπες.

Πέρσι το πήρε ο ΠΑΟΚ για να μην υπάρξουν αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μαρινάκη. Φέτος ισχύει το ίδιο αν το πάρει ο Ολυμπιακός; Διότι η ΝΔ την οποία υποστήριξε δημόσια μιλώντας για επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και με ανακοίνωση του μια ημέρα πριν τις εκλογές στηρίζει κατά γράμμα τη συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλεί τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία και δεν προτίθεται να αλλάξει τίποτα πάνω στη συμφωνία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που… νοιάζεται λοιπόν για την Μακεδονία, θα μας πει τη γνώμη του για τη συμφωνία και αν στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών; Μήπως τελικά τώρα είναι καλή η συμφωνία; Θα αντιδράσει κάπως ο Μαρινάκης;

Γιατί σύμφωνα με τη δική του λογική οι κυβερνήσεις δίνουν πρωταθλήματα ανάλογα με τις αντιδράσεις ή μη των ομάδων και των στρατών τους. Αν δεν αντιδράσει λοιπόν και ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα, θα είναι το πρωτάθλημα της ΝΔ, της συνέχισης των Πρεσπών και της επιστροφής στην κανονικότητα σύμφωνα με τη λογική αυτήν.

Συζήτηση που δεν κάνουν ούτε πεντάχρονα είναι όλη αυτή αλλά δυστυχώς για να εξηγήσεις τα ανεξήγητα αυτών που ρίχνουν το επίπεδο, πρέπει να πέσεις στο επίπεδο τους.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα γίνει Ολυμπιακός των Πρεσπών;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.