ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχει γιγαντωθεί και ενοχλεί
Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων!

Ο πόλεμος που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ επειδή έχει γιγαντωθεί είναι τεράστιος. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη τρόμαζε εξαρχής τους αντιπάλους που έβαλαν πολλά αθέμιτα μέσα, για να σταματήσουν την πορεία του προς την κορυφή και την καταξίωση. Ο πόλεμος κορυφώθηκε τη στιγμή που ο δικέφαλος έφτασε στην πρώτη θέση.

Μία χρονιά του πήραν το πρωτάθλημα στα χαρτιά, άλλη μία με το θέμα της Ξάνθης, του έκλεψαν τις πιθανότητες διεκδίκησης του. Έκανε φυσικά λάθη και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.

Είχε πολλά μπερδέματα και προβλήματα οργανωτικά, τα οποία σιγά-σιγά κάποια τα έλυσε και άλλα τα λύνει. Οι ασπρόμαυροι είχαν μεγάλα εμπόδια και από το εσωτερικό τους και από μερίδα του κόσμου που άρχισε να πιστεύει την προπαγάνδα των αντιπάλων.

Πριν λίγους μήνες είχαν τον Σαββίδη τελειωμένο αδιάφορο αλλά και πριν λίγες εβδομάδες έγραφαν ότι θα φύγει λόγω του πολέμου. Τους παίκτες τους έβγαλαν άχρηστους, τις μεταγραφές αποτυχημένες. Κάποιοι όλους τους έβγαλαν παππούδες και με το ένα πόδι εκτός Τούμπας.

Κι όμως αυτός ο ΠΑΟΚ που… κανένας δεν γουστάρει και δεν… παραδέχεται έχει απο το 2017, 4 κύπελλα και πάει για το 5ο, μια κατάκτηση πρωταθλήματος και μια πρόκριση στους 8 του Conference League.
Μάλιστα πέρσι πήρε το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό μέσα στην Αθήνα και πριν λίγες ώρες απέκλεισε τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη.

Στα ίσια. Στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς προκρίθηκε μέσα στο σπίτι του παρά τους τραυματισμούς και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ΠΑΟΚΑΡΑ έδειξε ότι είναι εδώ. Ήρθε εδώ και χρόνια και θα παραμείνει όσο και να ενοχλεί όσο και να τον λοιδορούν.

Γιατί αυτό ήταν γραμμένο στη μοίρα του. Ο επαναστάτης ΠΑΟΚ πραγματοποιεί τα όνειρα μιας άλλης Ελλάδας. Αυτής που στη σκιά των «καρχαριών» της Αθήνας περίμενε ανυπόμονα της στιγμή της. Η στιγμή αυτή ήρθε. Εδώ καιρό. Ζήστε την.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.