AGENT GREEK

Οι Έλληνες που σέρνουν το… καράβι των scouts

Σύμφωνοι. Φοβερός και τρομερός ο Ματιέ Βαλμπουενά προχτές, αλλά την πάρτη του και αυτούς που τον έφεραν δικαιώνει. Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αξία αυτές οι εμφανίσεις του δεν έχουν. Αντίθετα, τέτοια ματς περιμένουν για να κριθούν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν δυναμική και αξία πώλησης. Ναι, ο Ντανιέλ Ποντένσε με το ματς που έκανε κόντρα στην...
Οι Έλληνες που σέρνουν το… καράβι των scouts

Σύμφωνοι. Φοβερός και τρομερός ο Ματιέ Βαλμπουενά προχτές, αλλά την πάρτη του και αυτούς που τον έφεραν δικαιώνει. Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αξία αυτές οι εμφανίσεις του δεν έχουν.

Αντίθετα, τέτοια ματς περιμένουν για να κριθούν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν δυναμική και αξία πώλησης.

Ναι, ο Ντανιέλ Ποντένσε με το ματς που έκανε κόντρα στην Τότεναμ, κατοχύρωσε (επιτέλους) πως το μίνιμουμ της αξίας του (και όχι των απαιτήσεων, το ξεκαθαρίζω) ξεπερνάει το πόσο του συμβιβασμού των «ερυθρόλευκων» με την Σπόρτινγκ. Στο τέλος τέλος όμως, για τον Πορτογάλο, μα έτσι μα αλλιώς, η άκρη – λόγω Μέντες – θα βρεθεί. Το θέμα και το παιχνίδι είναι να βρεθεί σε δεκάδες εκατομμυρίων και όχι απλώς κάποια… εκατομμυριάκια.

Το φοβερό είναι άλλο. Μπορεί να θεωρούμε όλοι πως όσοι γεμίζουν το Καραϊσκάκη για τέτοια ματς έχουν τα μάτια τους σε Παπέ Αμπού Σισέ, Μαντί Καμαρά και δεν συμμαζεύεται, ωστόσο η αλήθεια – πλέον – είναι άλλη.

Οι Έλληνες των «ερυθρόλευκων» είναι αυτά που σέρνουν το… καράβι των scouts. Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι οι new entries σε αυτήν την ιστορία (και πιστέψτε με, τραβάνε πολύ κόσμο). Σταθερά εξελικτική είναι και η πορεία του Κωνσταντίνου Τσιμίκα. Και οι τρεις Έλληνες παίκτες δείχνουν σταθερά (με προσωρινό αποκορύφωμα το προχτεσινό ματς) πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στο κορυφαίο επίπεδο.

Και αυτό, μετράει πάρα πολύ…

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Έλληνες που σέρνουν το… καράβι των scouts», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.