ΑΓΓΛΙΑ

League Cup: Πέρασαν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση η Γουλβς, αποκλεισμός για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ
League Cup: Πέρασαν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ

Δεν έλειψαν ούτε την Τετάρτη (25/9) οι εκπλήξεις στο League Cup. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη γλίτωσε, αλλά όχι οι Γουέστ Χαμ και Μπόρμουθ. Θύμα έκπληξης και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη έδρα της από τη Σάντερλαντ.

Στα πέναλτι πέρασε η Γουλβς μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ αυτό ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ζορίστηκε πολύ κόντρα στην Ρότσντεϊλ. Ο Γκρίνγουντ άνοιξε το σκορ στο 68′ και ο Μάθιουσον ισοφάρισε οκτώ λεπτά μετά.

Από εκεί και πέρα, όλη την ενδεκάδα της Λίβερπουλ άλλαξε ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Η πρόκριση ήρθε με νίκη 2-0 επί της ΜΚ Ντονς. Το πρώτο γκολ μπήκε από τον Μίλνερ προς το φινάλε του πρώτου μέρους μετά από τρομερό λάθος του Μουρ. Το 0-2 έγινε από ασίστ του Μίλνερ στο 69′. Σκόρερ με κεφαλιά ο 17χρονος Χόεβερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο δοκάρια είχε ο Χάρβεϊ Έλιοτ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πώτο από κοντά με σχεδόν ανυπεράσπιστη την εστία και το δεύτερο με ωραίο σουτ εντός περιοχής. Έβγαλε μάτια ο 16χρονος. Ένα δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι.

Τέλος, πλάκα έκανε η Τσέλσι διαλύοντας με 7-1 την Γκρίμσμπι. Ο Μπάρκλεϊ άνοιξε το σκορ στο 4′ και τρία λεπτά μετά ο Μπατσουαγί έκανε το 2-0. Ο Γκριν μείωσε στο 19′, αλλά ακολούθησε… καταιγίδα. Πέδρο με πέναλτι στο 43′, Ζουμά στο 56′, Τζέιμς, στο 82′, Μπατσουαγί στο 86′ και Χάντσον-Οντόι στο 89′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου του League Cup

Τρίτη (24/9)

Άρσεναλ – Νότιγχαμ 5-0

Λούτον – Λέστερ 0-4

Πόρτσμουθ – Σαουθάμπτον 0-4

Πρέστον – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Έβερτον 0-2

Γουότφορντ – Σουόνσι 2-1

Κόλτσεστερ – Τότεναμ 4-3 πέν. (0-0 κ.δ.)

Κρόουλι – Στόουκ 5-3 πέν. (1-1 κ.δ.)

Τετάρτη (25/9)

Γουλβς – Ρέντινγκ 4-2 (κ.δ. 1-1)

Όξφορντ – Γουέστ Χαμ 4-0

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ 0-1

Μπάρτον – Μπόρνμουθ 2-0

Μίλτον Κέινς Ντονς – Λίβερπουλ 0-2

Τσέλσι – Γκρίμσμπι 7-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρότσντεϊλ 5-3 (κ.δ. 1-1)

Η κλήρωση για τον 4ο γύρο

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια αυτής της φάσης, έγινε η κλήρωση για τα επόμενα. Εκεί προέκυψε μεγάλο ματς στο «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ και άλλο ένα στο Λονδίνο. Εκεί η Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

Έβερτον – Γουότφορντ

Άστον Βίλα – Γουλβς

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον

Μπάρτον – Λέστερ

Κρόουλι – Κόλτσεστερ

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όξφορντ – Σάντερλαντ

Λίβερπουλ – Άρσεναλ

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «League Cup: Πέρασαν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.