ΑΓΓΛΙΑ

Γιουνάιτεντ: Θέλει Ράις και Κουλιμπαλί το καλοκαίρι

Η Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει από τώρα και κοιτάζει τους μεταγραφικούς της στόχους
Γιουνάιτεντ: Θέλει Ράις και Κουλιμπαλί το καλοκαίρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμφίβολα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση τη φετινή περίοδο, καθώς έχει πετύχει μόλις δύο νίκες στις οκτώ αναμετρήσεις που έχει δώσει στην Premier League.

Έτσι βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει να βρει λύσεις προκειμένου να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη της νέας χρονιάς.

Πολλές είναι οι φήμες μάλιστα που θέλουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποχωρεί από τους «κόκκινους διαβόλους», αφού το ποδόσφαιρο που παράγει η ομάδα είναι απογοητευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έβερτον: Η αποζημίωση του Μάρκο Σίλβα

Παρόλα αυτά και χωρίς να γνωρίζουν ακόμα το μέλλον του Νορβηγού τεχνικού, οι διοικούντες της Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι προετοιμάζουν τη μεταγραφική τους λίστα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, δύο είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και βρίσκονται πολύ ψηλά στους στόχους που έχει η ομάδα.

Αυτοί είναι ο Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ και ο Καλιντού Κουλιμπαλί, που αγωνίζεται όπως όλοι ξέρουμε στη Νάπολι. Οι δύο ποδοσφαιριστές καλύπτουν ακριβώς τις βλέψεις που έχει η Μάντσεστερ και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση τώρα πόνο καλοκαίρι.


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιουνάιτεντ: Θέλει Ράις και Κουλιμπαλί το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.