SPORTIME BET

LaLiga – Γιαννόπουλος: Το «κουμπί» της Βαλένθια

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τον τρόπο για να επεκτείνει το σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στις «νυχτερίδες»
LaLiga – Γιαννόπουλος: Το «κουμπί» της Βαλένθια

Το «καμπανάκι» για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων χτύπησε την κατάλληλη στιγμή προκαλώντας ανακούφιση τόσο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και στη Βαλένθια. Αυτή την αγωνιστική λοιπόν, οι δυο τους, έχοντας ανασυγκροτηθεί θα λύσουν τις διαφορές τους στο χορτάρι του «Ουάντα Μετροπολιτάνο» στην επανέναρξη της LaLiga.

Ούσες και οι δύο… πολυπολιτισμικά ρόστερ, είναι λογικό να επηρεαστούν αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο «Τσόλο» Σιμεόνε, είδε τον Σάβιτς να τραυματίζεται και δεν τον υπολογίζει, ενώ ο Ζοάο Φέλιξ έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Από την άλλη, ο… νέος Αλμπέρτ Θελάντες  πονοκεφαλιάζει αναφορικά με τον Γκονζάλο Γκουέντες, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης (17/10) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Στο τακτικό κομμάτι, ο Ισπανός προσανατολίζεται σε ένα ευέλικτο σχήμα που θα αναλάβει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απέναντι στους «κολτσονέρος», ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πέρα από τις καθαρά υψηλές ποδοσφαιρικές ικανότητες των Μαδριλένων όμως, ο πάλαι ποτέ άσος των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχει να αντιπαλέψει και μια αρκετά αρνητική παράδοση.

Οι «νυχτερίδες» μετρούν 9 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την Ατλέτικο στην έδρα της. Πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός τους και σίγουρα δεν αποτελεί ούτε ενθαρρυντικό στοιχείο, ούτε οιωνός «διπλού».

Αυτό το… κυνήγι θέλει να επαναλάβει ο Σιμεόνε, με τον Αργεντίνο να έχει βρει το… κουμπί των Βαλενθιάνων, μιας και στην τρέχουσα δεκαετία σε όλες τις διοργανώσεις έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές από εκείνους, με την τελευταία να είναι το 2014!

TIP:

Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες μετρούν οι «κολτσονέρος» απέναντι στους Βαλενθιάνους, οι οποίοι έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στη Μαδρίτη από το 2011

LaLiga – Το σημείο της αγωνιστικής:

785      Ατλέτικο Μ. – Βαλένθια           1+ OVER 1,5             2,02

Η τριάδα:

719      Εϊμπαρ – Μπαρτσελόνα                   2 + OVER 2,5                        1,88

Παρότι στο «Ιπουρούα» δυσκολεύονται συχνά, οι «μπλαουγκράνα», είτε με εκτεταμένο ροτέισον, είτε χωρίς, μπορούν να φύγουν από τη Βασκονία με το «διπλό». Ακόμα κι αν δεν… βγάλουν μάτια.

829      Χετάφε – Λεγκανές                1          1,80

Πριν το φετινό ντέρμπι των «μικρών» της Μαδρίτης, οι «αθουλόνες» βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά από τους φιλοξενούμενους που ήδη έχουν βάλει υποψηφιότητα για μια θέση στη ζώνη υποβιβασμού της LaLiga.

869      Αλαβές – Θέλτα                        X         2,85

Ελάχιστες αγωνιστικές διαφορές ανάμεσά τους, ροπή προς το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αδυναμία για να κρατήσουν τη νίκη όταν προηγούνται. Όλα δείχνουν… μοιρασιά ανάμεσα σε Βάσκους και «Κέλτες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «LaLiga – Γιαννόπουλος: Το «κουμπί» της Βαλένθια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.