MEDIA

Survivor 2020: Οι πιθανότητες για Κολιδά, Πρίαμο, Μισθοφόρο, Βασάλο και Σπαλιάρα

Αρκετές οι προτεραιότητες της παραγωγής, για τους παίκτες που θα βρεθούν στο Survivor All Star
Survivor 2020: Οι πιθανότητες για Κολιδά, Πρίαμο, Μισθοφόρο, Βασάλο και Σπαλιάρα

Σίγουρα στο Survivor All Star, είναι κάτι που περιμένουν όλοι οι λάτρεις του παιχνιδιού επιβίωσης, καθώς θα έχει χωρίς δεύτερη σκέψη, τρομερό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, αν και το πρότζεκτ αυτό μπορεί να μην υλοποιηθεί φέτος, αλλά να το δούμε του χρόνου, έχει αρχίσει και γίνεται μία επαφή με τους παίκτες.

Έτσι, ο Ατζούν και η ομάδα του, αναμένεται να παίξουν πολύ δυνατά και να κάνουν προτάσεις, σε πολύ μεγάλα ονόματα, που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Αρχικά έχουμε τον Μάριο Πρίαμο, που σίγουρα μία επιστροφή θα ήταν ιδανική καθώς βρίσκεται καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι πολύ ψηλά στις επιλογές.

Στη συνέχεια έχουμε την Ειρήνη Κολιδά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που και οι δύο έχουν πει ότι το Survivor τους άλλαξε τη ζωή. Μάλιστα, ο δεύτερος έχει τονίσει πολλές φορές, ότι το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι αρκετά μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Globetrotters: Πωλητής στα Φίτζι ξέρει Καραγκούνη, Μήτρογλου, ΑΕΚ, Ολυμπιακό! (vid)

Από κει και πέρα έχουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που εφόσον μπει στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η παραγωγή τους θέλει μαζί. Ακόμα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Γιάννη Σπαλιάρα, που κοιτάζει θετικά το ενδεχόμενο, ωστόσο παίζουν ρόλο και τα θέλω της παραγωγής.

Στους πολύ δυνατούς παίκτες τώρα, έχουμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη, που δεν έχουν κρύψει ότι θέλουν να επιστρέψουν και να δείξουν την αξία τους.

Φυσικά από τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor 1, φαίνεται ότι έχει αλλάξει τελείως πορεία και πλέον ασχολείται με την υποκριτική. Σε δηλώσεις του στο παρελθόν έχει τονίσει ότι θα είναι δύσκολο να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο δεν το έχει διαψεύσει ποτέ.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον ίδιο να το σκέφτεται πολύ για το Survivor All Star και ο λόγος δεν είναι σίγουρα μόνο το οικονομικό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 2020: Οι πιθανότητες για Κολιδά, Πρίαμο, Μισθοφόρο, Βασάλο και Σπαλιάρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.