RISE.GR

Ένα reunion γεμάτο στίβο, μετάλλια και πρωταθλητές

Φαντάσου τους αγαπημένους μας ολυμπιονίκες και πρωταθλητές στίβου μαζεμένους σε ένα μέρος να συζητούν τις εμπειρίες τους
Ένα reunion γεμάτο στίβο, μετάλλια και πρωταθλητές

Φαντάσου τους αγαπημένους μας ολυμπιονίκες και πρωταθλητές στίβου μαζεμένους σε ένα μέρος να συζητούν τις εμπειρίες τους, να γελάνε και να μιλούν για όσα έζησαν, όσα θα ήθελαν να ζήσουν , την ζωή τους , τους αγώνες…. Μοιάζει τέλειο; Είναι και έγινε πραγματικότητα στο Skyfall στο Καλλιμάρμαρο, όπου με πρωτοβουλία της  Όλγας Βαζδέκη, όλη η παρέα του στίβου ξανά μαζεύτηκε ευδιάθετη, χαλαρή κι έτοιμή να μιλήσει, να ονειρευτεί, να γελάσει .

Μοιάζει με μια παρέα που πηγαίνει πενταήμερη εκδρομή στο λύκειο, μοιάζουν και είναι κολλητοί που ξανά βρέθηκαν και ίσως να μας έκαναν να ζηλέψουμε λίγο τους δεσμούς που  έχουν φτιάξει  όλα αυτά τα χρόνια.

Reunion στβου

Φανή Χαλκιά, Όλγα Βαζδέκη,  Πόπη Ουζούνη, Περικλής Ιακωβάκης,  Τασούλα Κελεσίδου, είναι μόνο μερικοί από τους αθλητές που έδωσαν το παρόν στο Skyfall, σε αυτήν την πραγματικά ξεχωριστή ιδέα κι εκδήλωση  που όπως υπόσχονται και οι ίδιοι σκοπός και όνειρό τους είναι να γίνει θεσμός.

Ανάμεσα στις χαλαρές κουβέντες και τα πειράγματα , βγήκαν και μικρές  «ειδησούλες» Ποιος έβαζε ζάχαρη στο στόμα των συναθλητών του όταν κοιμούνταν;  Τι έλεγαν ο ένας στον άλλο όταν οι πόρτες έκλειναν; Πως διαχειρίζονταν μια άσχημη στιγμή ;

Η κάμερα του RISE TV και ο Γιώργος Πασπαράκης , ήταν εκεί και κατέγραψαν τα πάντα.

Πριν δεις το βίντεο δεν κρατιόμαστε να μην σου αποκαλύψουμε  ότι απ ότι φαίνεται όντως αυτή η εξαιρετική ιδέα των Βαζδέκη, Ουζούνη και Τσουλιαρίδη (ο διοργανωτής της εκδήλωσης) μάλλον θα μετακομίσει και στην Θεσσαλονίκη καθώς ήδη υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις  να γίνει εκεί την επόμενη χρονιά.

Από εμάς είναι ναι και μάλιστα μεγαλύτερο κι από αυτά που δίνει η Βίκυ Καγιά στο GNTM και οι πιθανότητ… Αλλά καλύτερα να μην πούμε άλλα και να σε αφήσουμε να ανακαλύψεις τα υπόλοιπα στο βίντεο του RISE TV. Ας ευχηθούμε μόνο αυτός ο θεσμός να συνεχίσει να υπάρχει στα χρόνια γιατί πέρα από όλα τα άλλα αποδεικνύει κάτι που κοντεύουμε δυστυχώς να το ξεχάσουμε. Ότι οι παρέες γράφουν ιστορία

Δες το βίντεο στο RISE TV 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένα reunion γεμάτο στίβο, μετάλλια και πρωταθλητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!