ΙΣΠΑΝΙΑ

Στέλνουν Γέρι Μίνα στη Λίβερπουλ οι Κολομβιανοί

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει για βασικό και ο Κολομβιανός στόπερ είναι υποψήφιος στόχος των «κόκκινων».
Στέλνουν Γέρι Μίνα στη Λίβερπουλ οι Κολομβιανοί

Στην Μπαρτσελόνα ήταν δύσκολo να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής αυτή τη σεζόν. Τα πράγματα δεν θα είναι πολύ διαφορετικά όμως και στην ερχόμενη, οπότε οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν δανεικό τον Γέρι Μίνα.

Συγκεκριμένα η Κολομβιανή τηλεόραση κάνει λόγο για συμφωνία δανεισμού ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπάρτσα, καθώς έτσι θα ελευθερώσει και μία θέση ξένου στο ρόστερ ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί ο Αρτούρ της Γκρέμιο, ο οποίος έχει αποκτηθεί.

Ο Μίνα θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Κολομβίας. Από τη μεριά των «ρεντς» πάντως δεν υπάρχει αντίδραση, καθώς ήδη τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγουνται και τους αφορούν είναι πολλά, χωρίς να έχουν καν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και με τον τελικό του Champions League να έπεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέλνουν Γέρι Μίνα στη Λίβερπουλ οι Κολομβιανοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.