ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφικές εξελίξεις και οι Καμαρά, Τσιμίκας

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε μια πώληση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και ανάλογα θα πράξουν για την ενίσχυση του ρόστερ
Ολυμπιακός: Οι μεταγραφικές εξελίξεις και οι Καμαρά, Τσιμίκας

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει πολλά θέματα ανοικτά, όπως των Μαντί Καμαρά, Κώστα Τσιμίκα, όπου ανάλογες θα είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Οι Πειραιώτες εδώ και καιρό έχουν πρόταση στα χέρια τους για τον Μαντί Καμαρά. Που έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε το Sportime, την περίοδο των εορτών.

Στην Αγγλία αναφέρουν πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που έχει βάλει στο στόχαστρο τον 22χρονο μέσο από την Γουϊνέα.

Το φλερτ φέρεται να είναι έντονο και δεν αποκλείεται να καταθέσει και νέα πρόταση, βελτιωμένη.

Κάτι που θα φέρει εξελίξεις. Γιατί σε περίπτωση πώλησης του, όπως είναι ανοικτό να συμβεί, ο Ολυμπιακός θα προβεί στην αντικατάσταση του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άλφα Σεμέντο έχει ανέβει ψηλά στη σχετικά λίστα. Ο 22χρονος μέσος, ανήκει στην Μπενφίκα και έχει δοθεί δανεικός στη Νότιγχαμ.

Τον γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού το όνομα του είχε κάνει γνωστό ο ίδιος, στις καλοκαιρινές μεταγραφικές συζητήσεις.

Επίσης «παίζει» πάντα και του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Του μέσου της Πόρτο, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο μισό της σεζόν. Και αποτέλεσε από τους παίκτες – κλειδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης – Ο Ολυμπιακός φέρνει μεγάλο ταλέντο από την Μπάγερν!

Ο Ολυμπιακός όμως έχει μπροστά του και ένα ακόμα θέμα, αναφορικά με ενδεχόμενη πώληση. Ο λόγος έχει να κάνει με τον Κώστα Τσιμίκα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ δύο μέρες τώρα κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της Νάπολι. Μάλιστα τόνισαν πως ίσως γίνει πρόταση που να φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο μάνατζερ του, Πασχάλης Τουντούρης, μίλησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά επεσήμανε πως δεν γνωρίζει κάτι για επίσημη πρόταση.

Τόνισε πως έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, φέτος, με τον Ολυμπιακό. Με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022. Και ότι είναι στο χέρι των Πειραιωτών τι θα πράξουν.

Ολυμπιακός: Υπάρχει πρόταση

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πρόταση για τον Κώστα Τσιμίκα. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να βιαστεί για να πάρει αποφάσεις.

Θα περιμένει, ενώ οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χαλάσουν την ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Γιατί τα δίνουν όλα για το πρωτάθλημα. Και πρόθεση τους είναι μην χάσουν όπλα.

Τουλάχιστον πολλά, που θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κατακτήσει τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια και θέλει φέτος να βάλει ένα τέλος.

Αν τελικά ο Κώστας Τσιμίκας πάει να συναντήσει τον συνονόματο του, Κώστα Μανωλά, στη Νάπολι, ο Ολυμπιακός θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του.

Τα σενάρια αναφέρουν πως ο Κρίστοφερ Ρόκια, της Μαρσέιγ, έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Ο 21χρονος άσος, έχει τσεκαριστεί πολλές φορές και το όνομα του δεν είναι άγνωστο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Οι μεταγραφικές εξελίξεις και οι Καμαρά, Τσιμίκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!