ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδοί Μπότεφ: «Ο θάνατος του Τόσκο επήλθε από τα χτυπήματα, όχι το αυτοκίνητο»

Η δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι παραμένει στην επικαιρότητα καθώς οι οπαδοί της Μπότεφ έρχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στην υπόθεση.
Οπαδοί Μπότεφ: «Ο θάνατος του Τόσκο επήλθε από τα χτυπήματα, όχι το αυτοκίνητο»

Το θέμα της δολοφονικής επίθεση που δέχθηκε ο Τόσκο Μποζατζίσκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, παραμένει στη δημοσιότητα. Οπως άλλωστε είναι και το σωστό μέχρι βεβαίως η υπόθεση να διαλευκανθεί πλήρως και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά,

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι της Μπότεφ πήραν πρωτοβουλία αποστέλλοντας επιστολή σε UEFA, στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, αλλά και στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας σχετικά με το θέμα.

Σε αυτή καταγράφουν τα δεδομένα και ζητούν την αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Τόσκο. Μάλιστα υποστηρίζουν οτι ο θάνατος του συμπατριώτη τους δεν επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε από το αυτοκινήτο, αλλά από εσωτερική αιμορραγία μετά τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε από τους δράστες.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Βουλγαροι για τη δολοφονική επίθεση στον Τόσκο Μποζατζίσκι 

«Στις 5 Ιανουαρίου του 2020 στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μία ένοπλη επίθεση κατά Βούλγαρων πολιτών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Τόσκο Μποζατζίσκι, από την Φιλιππούπολη, ετών 28.

Ο Τόσκο και οι φίλοι του επισκέφτηκαν στις 4 Ιανουαρίου την Θεσσαλονίκη για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Την επόμενη μέρα, γύρω στις 16:00 πάνω από 16 οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με μαχαίρια και διάφορα άλλα όπλα. Μετά από σοβαρά χτυπήματα ο Τόσκο πέθανε και άλλοι δύο Βούλγαροι πήγαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο θάνατος του Τόσκο ήταν αποτέλεσμα εσωτερικής αιμορραγίας από τα πολλαπλά χτυπήματα και όχι από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του, όπως δημόσια έχει ειπωθεί.

Ο Tosko Bozadzhiyski είχε εκλεγεί πρόεδρος του “Συλλόγου υποστηρικτών της Botev Φιλιππούπολης”, τον αγαπούν και τον σέβονται πολλοί από εμάς, εμπνευστής και διοργανωτής πολλών φιάνθρωπιών των οπαδών του συλλόγου. Νικητής στη ζωή, με υψηλά ιδανικά με τα οποία δημιουργήθηκε και έχει μέχρι και σήμερα ο Σύλλογος μας.

Σύμφωνα με άτυπες πληροφορίες, αρχηγός της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, η οποία επιτέθηκε στους φίλους μας, είναι πρόσωπο ανώτερου ελληνικού αστυνομικού αρχηγού, ο όποιος ασχολείται με τέτοιου είδους ενέργειες με οπαδούς. Έχουμε σοβαρές υποψίες ότι το συμβάν θα κρυφτεί και οι υπεύθυνοι θα μείνουν ατιμώρητοι. Επιμένουμε για την έρευνα που θα φέρει στην επιφάνεια τις πραγματικές αιτίες θανάτου του Τόσκο.

Επιπλέον, θα θέλαμε να δώσετε την προσοχή σας, στο βίντεο που υπάρχει και στο οποίο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν για τον θάνατο του Τόσκο με συνθήματα.

Περιμένουμε πλήρη συνεργασία από τα κρατικά ιδρύματα της Βουλγαρίας και της Ελλάδας για την αποκάλυψη της αλήθειας από τις αρμόδιες αρχές και την δίκαιη τιμωρία στους υπεύθυνους με όσα προβλέπει ο νόμος.

Σύλλογος υποστηρικτών Botev Φιλιππούπολης
Σύλλογος PFC BOTEV
Ηνωμένες φατρίες “Bultras»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί Μπότεφ: «Ο θάνατος του Τόσκο επήλθε από τα χτυπήματα, όχι το αυτοκίνητο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.