ΤΕΝΙΣ

Australian Open: «Εκρηκτική» Σάκκαρη στην πρεμιέρα! (vids)

Άνετο ξεκίνημα για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια
Australian Open: «Εκρηκτική» Σάκκαρη στην πρεμιέρα! (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Australian Open, νικώντας εύκολα τη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στα δύο σετ με 6-2, 6-2.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπέρασε το εμπόδιο της 25χρονης Ρωσίδας (Νο.100) σε μόλις 63 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, θα βρει τη νικήτρια του αγώνα Πενγκ-Χιμπίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Australian Open: Συνθήματα για Τσιτσιπά στο γήπεδο! (vids)

Η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα, ξεκινώντας με break (2-0) και γρήγορα «έσπασε» και δεύτερη φορά το σερβίς της αντιπάλου της στο 5-2 για να κλείσει το σετ μετά από 34 λεπτά.

Ανάλογη ήταν και η κατάσταση στο δεύτερο σετ, όταν η Ελληνίδα τενίστρια έκανε break στο 2-0 και το 5-2 και με «όπλο» το σερβίς της έκλεισε το ματς.

Αυτό ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για την 24χρονη Ελληνίδα, που συνεχίζει με φιλοδοξίες την πορεία της στο Australian Open ενώ και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει αντίπαλο στα μέτρα της.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian Open: «Εκρηκτική» Σάκκαρη στην πρεμιέρα! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.