MUNDIAL 2018

Ανησυχία για Βερμάελεν εν όψει Μουντιάλ

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε με τη Λεβάντε και οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ανησυχία για Βερμάελεν εν όψει Μουντιάλ

Ο τραυματισμός του Τόμας Βερμάελεν στον αγώνα της Κυριακής της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε, μπορεί ακόμη και να στοιχίσει το Μουντιάλ στον Βέλγο κεντρικό αμυντικό.

Ο Βερμάελεν έγινε αλλαγή στο 30’ της αναμέτρησης με τη Λεβάντε, αφού τραυματίστηκε και η αρχική διάγνωση έδειξε σοβαρό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού.

Σε πρώτη φάση θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σοσιεδάδ, όμως το χειρότερο είναι ότι οι γιατροί της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν την ανησυχία τους, ότι μπορεί να και να απουσιάσει από το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού.

Τις επόμενες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα και θα διευκρινιστεί αν ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής του ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι το Βέλγιο είναι στον έβδομο όμιλο, με αντιπάλους την Αγγλία, τον Παναμά και την Τυνησία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανησυχία για Βερμάελεν εν όψει Μουντιάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.