ΑΕΚ

Μπίλντεμπεργκ: Αυτό το προπονητικό κέντρο άρεσε στον Ιβιτς (pics-vids)

Το προπονητικό κέντρο στο Μπιλντερμπεργκ της Ολλανδίας, κοντά στο Αρνεμ, τσέκαρε το Σαββατοκύριακο ο Ιλια Ιβιτς.
Μπίλντεμπεργκ: Αυτό το προπονητικό κέντρο άρεσε στον Ιβιτς (pics-vids)

Το προπονητικό κέντρο στο Μπιλντερμπεργκ της Ολλανδίας, κοντά στο Αρνεμ, τσέκαρε το Σαββατοκύριακο ο Ιλια Ιβιτς.

O Ιλια Ιβιτς ταξίδεψε στην Ολλανδία από τις 6 ως τις 9 Μαρτίου προκειμένου να εξετάσει διάφορα προπονητικά κέντρα που του έχουν προταθεί ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Η ΑΕΚ τα προηγούμενα πέντε χρόνια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το έκανε στην Πολωνία (εκ των οποίων τα τέσσερα στο Κίελτσε), αλλά ο Ίβιτς συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μπορούσε, είδε ότι τα φιλικά που έδινε η «Ένωση» εκεί δεν ήταν δυνατά. Ο Τεχνικός Διευθυντής του «Δικεφάλου» ήταν αντίθετος σε αυτή τη λογική και θέλει η ΑΕΚ να δώσει δυνατά τεστ από την αρχή.

Οπως σας ενημερώσαμε στο Sportime, αυτό που έκανε την… διαφορά ήταν ένα προπονητικό κέντρο κοντά στο Αρνεμ που τον ικανοποίησε αρκετά. Και αυτό δεν αποκλείεται να είναι το… εκλεκτό για την προετοιμασία της ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, αφήνοντας το Κίελτσε και την Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΑΕΚ: Ο Ιβιτς είδε τον Χαλίλοβιτς! (vids)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Αλέν Χαλίλοβιτς (vids)

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προπονητικό κέντρο του Μπίλντερμπεργκ. Ο Σέρβος διευθυντής, έμεινε ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και το χώρο διαμονής του συγκεκριμένου camp που είναι σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το Άρνεμ. Εκεί όπου κατά το παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους οι ΠΑΟΚ, Αγιαξ, Μάλαγα, Τσέλσι, Φενερμπαχτσέ, Βάαλβαϊκ, Φέγενορντ κ.α.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπίλντεμπεργκ: Αυτό το προπονητικό κέντρο άρεσε στον Ιβιτς (pics-vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...