ΙΤΑΛΙΑ

Ινσίνιε: Τραγουδάει στο μπαλκόνι του για τη Νάπολι (vid)

Το δέσιμό του με τη Νάπολι γνωστό. Ο Λορέντσο Ινσίνιε όχι μόνο παίζει σε αυτή, αλλά την υποστηρίζει κιόλας. Ο κορονοϊός και η κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία απλώς του έδωσε ένα πάτημα ώστε να το υπενθυμίσει και πάλι σε όλους. Δεν είναι εύκολο να κάθεται ο κόσμος διαρκώς στο σπίτι του, όπως συμβαίνει στην...
Ινσίνιε: Τραγουδάει στο μπαλκόνι του για τη Νάπολι (vid)

Το δέσιμό του με τη Νάπολι γνωστό. Ο Λορέντσο Ινσίνιε όχι μόνο παίζει σε αυτή, αλλά την υποστηρίζει κιόλας. Ο κορονοϊός και η κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία απλώς του έδωσε ένα πάτημα ώστε να το υπενθυμίσει και πάλι σε όλους.

Δεν είναι εύκολο να κάθεται ο κόσμος διαρκώς στο σπίτι του, όπως συμβαίνει στην Ιταλία. Οι «παρτενοπέι» προχώρησαν, λοιπόν σε μία έξυπνη κίνηση προσπαθώντας να τονώσουν και το ηθικό των φίλων τους. Κάλεσαν όλους τους οπαδούς τους να βγουν στο μπαλκόνι και να τραγουδήσουν ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της ομάδας τους.

Μέσα σε όλους, λοιπόν, το έκανε και ο Ινσίνιε. Στις 19:45 ήταν προγραμματισμένο οι τιφόζι να βγουν στα μπαλκόνια τους και να αρχίσουν να λένε το «Un giorno all’improvviso».

Ο 28χρονος διεθνής Ιταλός επιθετικός έδειχνε να το απολαμβάνει. Το ίδιο ισχύει και για αρκετούς οπαδούς ακόμα. Δημοσιεύτηκαν, άλλωστε, πολλά βίντεο σε Twitter και Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Facciamo cantare Napoli. IO ci sono @officialsscnapoli 🤣💙🤣💙🤣🤣 #hadapassaanuttata8

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Insigne (@lorinsigneofficial) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ινσίνιε: Τραγουδάει στο μπαλκόνι του για τη Νάπολι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.